13 o C Kdz. Ereğli

GMİS’ten Kömürspor'a moral ziyareti

Zonguldak’ta, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ve kurmayları, Zonguldak Kömürspor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Spor 6 yıl 27 gün 14 saat 51 dakika önce 573

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, ziyarette yaptığı konuşmada, “antrenmana renk kattılar. İnşallah Pazar günü genel başkanımız, yönetim kurulu ile birlikte tüm maden işçilerimizi saat 15.00’te Zonguldak Kömürspor-Gümüşhanespor maçında takımlarını desteklemek için tribüne bekliyoruz” dedi.
GMİS Başkanı Demirci de şunları kaydetti:
“Zonguldak Kömür Sporumuzun hem antrenmanını ziyaret edelim hem de tatlı ikram edelim dedik. Bu tatlılıkla İnşallah bizleri de Pazar günü tatlı bir şekilde uğurlarlar. Allah yardımcıları olsun. Şimdiden başarılar diliyorum. Zonguldak sevdalılarının, maden işçilerimizin Pazar günü Saat: 15.00’te bu statta yerlerini almalarını temenni ediyorum.”
Teknik Direktör Fatih Akyel ise “bu hafta sonu önemli bir maçımız var, liderle oynayacağız. Elimizden geleni yapacağız. Kendi saha ve seyirci avantajımızı değerlendirmeye çalışacağız. Biz iyi bir takımız, iyi mücadele ediyoruz. Bu sene ligde çok üst sıralara oynayamadık ama amacımız ligde kalmak, iyi bir performans, iyi bir oyun sergilemek. Biz geldikten sonra bunları yapabildik. İyi oynadık, galibiyetler de aldık. İnşallah bu hafta da galip geliriz” diye konuştu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 14 saat 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 13 saat 10 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 4 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 8 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 14 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 9 saat 37 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 12 saat 4 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
1 gün 23 saat 15 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 13 saat 15 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !