Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENEL KURUL BUGÜN !.

GENEL KURUL BUGÜN !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 11. Genel Kurulu’na katılmak üzere Zonguldak’ın Ereğli İlçesine geldi.

Kavlak, dün, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’e gelişinde, Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, şube yöneticileri ve kalabalık Erdemir, Tat Metal ve Ersem işçileri tarafından karşılandı.

Üyelerle birer birer selamlaşarak otele giren Kavlak, yaptığı kısa konuşmada, “Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Samimiyetimle söylüyorum, ne zaman arzu ederseniz geliriz. Yarın (bugün) genel kurulumuzu yapacağız, hepiniz davetlisiniz. Hatırlarsanız, iki yıl önce MESS sözleşmesinin startını da buradan verdik. Allah nasip ederse bu süreci de kazasız, belasız atlatacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kavlak, işçilerin sloganları eşliğinde otele giriş yaptı.

GENEL KURUL BUGÜN

Diğer yandan, Türk Metal Karadeniz Ereğli Şubesi’nin 11. Genel Kurulu bugün saat 10.00’da başlayacak.

Otelin Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilecek olan genel kurulda, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın konuşmasının ardından Kavlak’ın, aralarında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri de olmak üzere, ülke genelindeki iş dünyasına ilişkin önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

Genel kurul, şube yönetimi seçimleriyle tamamlanacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo