Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

GENEL BAÅžKAN YARDIMCISI OLDU

Türk Metal Sendikası Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Yusuf Ziya OdabaÅŸ, Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkan yardımcılığına seçildi.

ODABAÅž 5 KİŞİDEN  BÄ°RÄ°

Tek liste ile gidilen Kavlak’ın yönetiminde 264 delegenin oy kullandığı seçimlerde 3 oy geçersiz sayıldı. Kavlak, geçerli oyların tamamını (261) alarak genel baÅŸkanlığa yeniden seçildiÄŸi genel kurulda, genel baÅŸkan yardımcıları Mesut Gezer 247, Yücel Yücel 248, Yusuf Ziya OdabaÅŸ 246 oy alarak genel baÅŸkan yardımcılıklarına seçildiler. Uysal AltundaÄŸ da 247 oy alarak Genel Mali SekreterliÄŸi üstlenen isim oldu.

DENETÄ°M VE DÄ°SÄ°PLÄ°N KURULU

Denetim Kurulu’na Mürsel Öcel (240), Özgür Elçi (239) Osman Akkurt’un (237), seçildiÄŸi Türk Metal 15. Genel Kurulu’nda disiplin kurulunda ise Cemal Güney (239), Murat Salar (239) ve Halil Ä°brahim Tosun (236), Mehmet Åžener (238), Kemal Durmaz (238) görev yapacak.

ODABAÅž’A TEBRÄ°K TELEFONLARI YAÄžIYOR

Öte yandan, dün aday olmasıyla birlikte EreÄŸli’de yaÅŸanan hareketlilik bugün de devam etti. Ä°lçe ve bölgedeki çok sayıda sivil toplum kuruluÅŸu baÅŸkan ve temsilcileri, Erdemir işçileri ve vatandaÅŸların OdabaÅŸ’ı telefonla arayarak, sosyal paylaşım sitelerinden mesajlar yayınlayarak kutladıkları öğrenildi.

Pazartesi ve Salı günü Ankara’da kalacağı öğrenilen OdabaÅŸ’ın ÇarÅŸamba günü EreÄŸli’de olması bekleniyor. OdabaÅŸ’ın ilçe dışında olduÄŸu sürede Türk Metal Karadeniz EreÄŸli Åžube BaÅŸkanlığı’na Åžube Sekreteri Metin Ercan Vekalet edecek.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo