Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKANLAR SEÇİLDİ!..

BAŞKANLAR SEÇİLDİ!..

Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü Çocuk ve Gençlik Meclisleri yeni dönemin ilk toplantısını, AKM Nikâh Salonu’nda yaptı. Toplantıda Gençlik ve Çocuk Meclisi Başkanları seçildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle İlk ve Ortaokullarda daha önce yapılan seçimler sonucunda belirlenen her okuldan bir temsilcinin oluşturduğu Gençlik ve Çocuk Meclisi, Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’ndaki ilk toplantısında başkanlarını seçti.

ÇOCUK VE GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANLARI SEÇİLDİ

Toplantı gündemi gereği, gençlik meclisinin en yaşlı üyesinin başkanlık ettiği, yeni dönemin ilk toplantısında meclis başkanları belirlendi.  

Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Suha Çuhandaroğlu, Çocuk Meclisi Başkanlığı’na ise Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu’ndan Emirhan Şen seçildi.

“ÖNCE ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ DEDİK”

Toplantıda konuşmasına, “Bizler, Ereğli’yi yönetmeye talip olurken ve yönetirken ’önce çocuklarımız ve gençlerimiz diyoruz” diyerek başlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “ Bugünden sonra seçilen arkadaşlarımızı zor bir görev bekliyor. “dedi.                        

Başkan ve yönetimlerine seçilen öğrencilere başarılar dileyen Başkan Uysal, “ Kendilerini Ereğli Belediyesi olarak destekleyeceğiz. Bugün sadece başkan seçilen arkadaşlarınız değil, hepiniz kazandınız. Çocuklar, gençler kazandı. Sonucunda Karadeniz Ereğli kazanacak. Sizler Ereğli’nin yarınlarısınız. Gelecek sizlerindir. “ şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYELİĞİ ROZETLERİ TAKILDI

Çocuk ve Gençlik Meclisi’nin ilk toplantısında meclis üyeliğine seçilen öğrencilere mazbataları ve Belediye Meclisi Üyeliği rozetleri Başkan Uysal’ın yanı sıra toplantıya katılan,  Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahattin Girgin, İsmail Aksoy ve Kdz. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Baki Kara tarafından takıldı. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo