17 o C Kdz. Ereğli

Gencin intihar etmesinde ‘Mavi Balina’ oyununun etkisi araştırılıyor

Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, evde yalnız olduğu sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

Asayiş 6 yıl 7 ay 3 gün 16 saat 47 dakika önce 1793

Haberi Paylaşın

Edinilen bilgiye göre olay, Bolu’da dün saat 16.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Sigorta Sokak’ta meydana geldi. Sigorta Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın birinci katında kız kardeşi ve annesiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, ailesinin dışarıda olduğu sırada evin salonunda bulunan doğalgaz borusuna kendisini asarak yaşamına son verdi.
Kızıyla birlikte eve gelen anne Nuray Kankaya, zile defalarca basmasına rağmen içeriden herhangi bir ses gelmeyince paniğe kapılarak, dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşardan kapıyı kırmalarını isteyen anne, eve girdiğinde acı manzara ile karşılaştı.
Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan Nuray K. yakınları tarafından sakinleştirildikten sonra olay yerine çağırılan 112 Sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.


’Mavi Balina’ oyunu üzerinde duruluyor
Polis ekipleri, ihtiharın yaşandığı eve gelerek incelemelerde bulundu. Daha önce birden çok gencin yaşamına son vermesine neden olan ’Mavi Balina’ oyunu üzerinde duran polis ekiplerinin olayı bu yönüyle de araştıracakları öğrenildi.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 13 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 10 saat 35 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 1 saat 31 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 5 saat 46 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 8 saat 12 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 3 saat 24 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 8 saat 34 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 1 saat 15 dakika önce TAKLA ATTI !