Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENÇ YAZARLAR EREĞLİ’DE

GENÇ YAZARLAR EREĞLİ’DE

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine davet edilen yazar Emine Can, “kitaplarımın, Ereğli’de çok satıldığını öğrendim. Bu bakımdan hevesli bir şekilde geldim” dedi.
Yazar Can, Ereylin Alışveriş Merkezi ve Deniz Store işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte Ereğli FM’e yaptığı açıklamada, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.
’Alayına New York’, ’Alayına New York 2’ ve ’Yaz Aşkım’ kitapları ile tanınan Can, hitap ettiği kesimin genç nesil olduğunu anlatarak, şöyle dedi:

“GENÇ BİR KİTLEYE HİTAP EDİYORUM”
“Bundan önce Kocaeli Kitap Fuarı’na katılmıştım, güzel geçmişti. Ereğli benim için sürpriz oldu ama kitap evinin bize karşı olan ilgisi gerçekten sevindirdi. Kitaplarımın, Ereğli’de çok satıldığını öğrendim. Bu bakımdan hevesli bir şekilde geldim. Genç bir kitleye hitap ediyorum. Ereğli’deki imza günün iyi geçeceğini düşünüyorum. Bundan sonra ise İstanbul TÜYAP’a kadar dinleneceğim.
Bende kitap okuyorum. Yazmadan evvel daha fazla kitap okuyordum. Seslendiğim kitle daha genç bir kitle hatta çocuk bir kitle bile denilebilir. Genç kurgu üzerinden devam etmek istiyorum. Kitaplarımda daha çok genç kurgu ve mizah anlatıyorum. Birazda güldürmek ve bir şeyleri dalgaya alıyorum. İnsanların, kötü dönemlerinde okuyup keyif alabileceği bir tarzda şeyler yazmak istemiştim. Bu konuda, başarılıda oldum.”

KONUK YAZAR TERZİ: EREĞLİ’Yİ ÇOK İYİ BULDUM
Etkinliğe Konuk Yazar olarak katılan Yazar Şule Terzi de, ilk defa gördüğü Ereğli’yi beğendiğini ifade ederek şu sözlerle konuştu:
“Konuk yazar olarak katılmam tesadüf oldu. Emine’nin yayına kaymaya gelmiştim, O da Ereğli’de imza günü yapacağını söyledi. Bende Onunla beraber geldim. Üç kitabım var ve bende gizem, gerilim ve macera ağırlıklı genç kurgu yazıyorum. Ereğli’yi çok iyi buldum, daha önce hiçbir fikrim yoktu. Buraya gelip görmek çok güzel oldu bizim için.”

TEŞEKKÜR ETTİ
Deniz Store Sahibi Tülay Ateş ise yazarlara teşekkür ederek, “genç yazarlarımıza, Deniz Store ailesi olarak burada oldukları için teşekkür ediyoruz. Kitabın ve okumanın en değerli olduğu, en mühim ve en hassas dönemlerden geçiyoruz. Ülke gençlerinin yazar ve okur olması, tarihin bu dönemine olumlu notlar düşüreceği kanaatindeyiz” diye konuştu.

Yazarlar, haber yayına hazırlandığı sırada Ereylin fast food katında süren etkinlikte, kitaplarını hayranları için imzalıyorlardı. Öte yandan, kültür ve sanatsal etkinlere önem verdiği bilinen Ereylin AVM’de, bu tür etkinliklerin, önümüzdeki günlerde de süreceği kaydedildi.

GENÇ YAZARLAR EREĞLİ’DE

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo