Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENÇ KIZLAR BUGÜN SAHADA

GENÇ KIZLAR BUGÜN SAHADA

Kdz.EreÄŸli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı, Ä°zmir’de oynanan Türkiye Åžampiyonasını Türkiye 4.sü olarak tamamladı. 2016 Genç Kızlar Türkiye Åžampiyonası finallerinin kura çekimi de yapıldı. Bu kategoride de daha önce son 8 takım arasına kalan Karadeniz EreÄŸli Belediye spor,  ilk maçına bugün çıkacak.

 

Kdz.EreÄŸli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı, 89 takım arasında yarı finale kalma baÅŸarısı gösterdiÄŸi ÅŸampiyonada,  Horozkent’e 6-1 maÄŸlup olarak final oynama ÅŸansını yitirirken, grup ilk maçında 4-3 maÄŸlup ettiÄŸi Konak Belediyespor’a, 3.lük-4.lük maçında 2-1 maÄŸlup olarak  Türkiye Åžampiyonasını 4.lük ile tamamladı.

GENÇ KIZLAR BUGÜN SAHADA

Yıldız Kızların ardından 2016 Genç Kızlar Türkiye Åžampiyonası finalleri de yine Ä°zmir’de 3 - 8 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleÅŸiyor.

Kdz. EreÄŸli Beldiyespor, Ä°zmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu BaÅŸkanlığı’nda yapılan kura çekiminde B Grubu’nda BeÅŸiktaÅŸ, Fomget Gençlik ve 1207 Antalya MuratpaÅŸa Belediyespor ile eÅŸleÅŸti. Genç kızlar ilk maçını bugün saat 18:00 de Fomget Gençlik ile oynayacak.

Åžampiyonada takımlar 4’er takımlı iki grup halinde mücadele edecek ve gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı finalde mücadele etme hakkını kazanacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo