Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GEMİ YANAŞMA İZNİ ÇIKTI !

GEMİ YANAŞMA İZNİ ÇIKTI !

Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer, müjdeyi verdi.


İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, Bozhane Limanı hakkında açıklamada bulundu.

BaÅŸkan Ãœnlüer yaptığı açıklamada; “Ä°MEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. EreÄŸli (Batı Karadeniz Bölgesi) Åžubesi Yönetim Kurulu olarak, Kdz. EreÄŸli Belediyemiz tarafından iÅŸletmesi üstlenen Bozhane Limanımızın iskele iç tarafına gemi yanaÅŸma izni verilmesini memnuniyetle karşıladığımızı paydaÅŸlarımız ve kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Odamız Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız OÄŸuz Ãœnlüer ve Meclis BaÅŸkanmız Kamil UstaoÄŸlu’nun yoÄŸun diplomasi ve gayretleri ile Liman BaÅŸkanlığımız ve ilgili kamu kurumları tarafından yapılan kontroller sonrası alınan karar gereÄŸi Bozhane Belediye Limanı Ä°skele iç tarafına gemi yanaÅŸma izni verilmiÅŸtir. Buna göre, gemiler için Boy sınırlaması maksimum 115 Metre, Draft sınırlaması maksimum 5.5 Metre olarak uygulanacaktır. An itibarı ile yükleme-boÅŸaltma trafiÄŸine kısmen açılan limanımıza gemiler yanaÅŸmaya baÅŸlamıştır.
Batı Karedeniz bölgesinin önemli miktarda yükünü çeken limanımızın diğer kısımlarında da gerekli güçlendirme ve tadilat çalışmaları sürmekte olup gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Bozhane Limanımızın gemi yükleme-boÅŸaltma trafiÄŸine açılması için her türlü can/mal güvenliÄŸi ve mevzuata uygunluÄŸunu gözeterek samimi çaba gösteren Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı’ya, Belediye BaÅŸkanımız Sayın Halil Posbıyık’a, Liman BaÅŸkanımız Sayın Bülent TaÅŸdemir’e, sorunumuzu her türlü platformda seslendirerek çözüm isteyen Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanımız Arslan KeleÅŸ’e teÅŸekkür ederiz.
Ayrıca sorunun çözümü için yol açıcı iÅŸbirliklerinden dolayı siyasilerimiz ve bürokratlarımıza teÅŸekkürlerimizi bildiririz.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
mehmet hoca

18 Mayıs 2023 - 11:23

Neresi hayırlı olsun? Ereğlideki trafik çilesine katkınız mı hayırlı olsun? Tersaneler bölgesine bir liman yapamadınız otomobille bile zor yol alınabilen bozhane'ye gemi yanaşma izni almanızmı beceri? Bir akıllı yönetici çıkıpta diyemiyor burada gemimi boşaltılabilir?

Serkan demir

13 Mayıs 2023 - 01:02

İlçe içi trafik zaten berbat dahada berbat ettiniz hayırlı olsunmuş,,,,,gidin gülüçe liman yapında trafik rahatlasın ama olmaz para gülüçe kaçar demi

Yorum Yazın

Canlı Radyo