Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gelin ve Kaynananın Cenazeleri Defnedildi

Gelin ve Kaynananın Cenazeleri Defnedildi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, define kavgası sırasında bıçaklanarak hayatını kaybeden gelin ve kaynananın cenazeleri topraÄŸa verildiler.


Alaplı Devlet Hastanesinde otopsileri tamamlanan Dilek A. ile Fatma A. için bugün Cambazlar köyünde cenaze töreni düzenledi. Olayın yaÅŸandığı evin önünde helallik alınan Dilek ve Fatma A.’nın cenazeleri daha sonra kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında topraÄŸa verildi.

-OLAY-
Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı olaya iliÅŸkin olarak yaptığı yazılı açıklamada saldırgan Necati G. ile M.A (37), Ä°.S. (39), S.T. (50), A.A.’nın (40) Cevdet A.’nın arazisine buldukları defineyi sakladıkları, bir süre sonra defineyi almaya geldiklerinde yerine bulamadıklarını bildirildi. Defineyi Cevdet A.’nın aldığını düşünerek dün sabah saatlerinde gizlice eve giren Necati G. yaÅŸanan boÄŸuÅŸma sırasında Dilek ve Fatma A.’yı bıçaklayarak öldürürken, Mehmet A.’yı da yaraladı. Ev sahibi Cevdet ve Mehmet A. tarafından etkisiz hale getirilen Necati G. jandarma ekipleri tarafından teslim alınırken, olaya iliÅŸkin M.A (37), Ä°.S. (39), S.T. (50), A.A.’nın (40) aralarında bulunduÄŸu 5 kiÅŸi gözaltına alındı.
Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo