Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GECEYİ AYDINLATAN YANGIN !.

GECEYİ AYDINLATAN YANGIN !.

Yangının çıktığı evde bulunan anne hayatını kaybetti, oğlu ve 3 itfaiye personeli yaralandı.


3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Evde bulunan anne hayatını kaybetti, oğlu yaralandı. Yangına müdahale sırasında elektrik kaçağından dolayı yaralanan 3 itfaiye personeli de hastaneye kaldırıldı.

Yangın,Alaplı  Yeni Siteler mahallesi Çekirdek Tepesi mevkide meydana geldi.

Alınan bilgilere göre anne Altun Sever(41) ve oğlu Eren Sever(17)’nin yaşadığı evde henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangının geç fark edilmesi hızla büyümesine neden oldu.

Yükselen alev ve dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 sağlık ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken Anne Altun Sever ve oğlu Eren Sever yaralı olarak kurtarıldı.  Olay yerine kısa sürede gelen 112 sağlık ekipleri Yangında yaralanan Altun Sever ve oğlu Eren Sever’e yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak çevre hastanelere kaldırdı.

Ağır yaralanan anne Altun Sever, Alaplı Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Eren Sever’in ise Kdz Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Yangına müdahale sırasında İtfaiye erleri Muhammet Kaya, Çetin Güner  ve Turgay Özcan’ın da elektrik çarpması sonucu yaralandığı öğrenildi. Yaralı itfaiye personelleri de hastaneye kaldırıldı.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ,"Yangın geç farkedilmiş. Gerekli müdahaleyi yaptık. Evde bulunan anne ve oğlunu yaralı olarak evden çıkardık, ancak anne hastanede hayatını kaybetti. Yangının çıkış nedeni şuan için bilinmemekte, yarın yapacağımız incelmeler sonucu ortaya çıkacak. Elektriği  kesmemize rağmen kaçak nedeniyle 3 arkadaşımız yaralandı hastanede şuan kontrol altındalar.” dedi.

 

GECEYİ AYDINLATAN YANGIN !.

Yangının çıktığı evde bulunan anne hayatını kaybetti, oğlu ve 3 itfaiye personeli yaralandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
şaşkın3
gülücük2
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo