Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GECE YARISI KAVGA ÇIKTI !.

GECE YARISI KAVGA ÇIKTI !.

Silahla yaralanan, bıçak darbesi alan ve darp edilen 6 kişi hastaneye kaldırıldı..


Ereğli’de aralarında husumet bulunan iki tarafın kavgasında 6 kişi yaralandı. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada iki kişi silahla vurulurken, iki kişi ise aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı. Diğer iki kişi ise darp edildi.

 

Olay ilçeye bağlı Kepez Mahallesi Hacı Eyüp Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre B.Ö. oğlu B.Ö yanındakilerle birlikte husumetlisi olduğu ve aynı mahallede oturdukları M.G. ve kardeşi M.G. yi piknik alanı mevkiine çağırdı. Burada başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü.

Kavgaya M.G. ve M.G. kardeşlerin arkadaşları M.Ç. ve S.Ç. de karıştı. Çıkan kavgada silahına davranan B.Ö, M.Ç: ile S.Ç. yi ayaklarından vurdu. M.G. ve M.G. ise aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı.

Polisin olay yerine gelmesi ile sona eren kavgada silahla yaralanan M.Ç. ve S.Ç. Özel Echomar hastanesine, M.G. ve M.G. devlet hastanesine, B.Ö. ile oğlu B.Ö. ise ilk olarak Özel Anadolu hastanesine ardından ise Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı.

Özel Echomar hastanesine kaldırılan S.Ç. nin sol ayağına isabet eden mermiden dolayı kemiğinin kırıldığı ve ameliyata alınacağı öğrenildi. M.Ç. nin ise merminin sağ ayak baldırından girip çıktığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kavgada bıçakla yaralanan M.G. ile kardeşi M.G. nin ise vücudunda aldıkları bıçak darbeleri nedeniyle kesikler oluştuğu Devlet hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Yaralılardan M.G. daha sonra Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Kavgada yaralanan B.Ö. ile oğlu B.Ö. ise Özel Anadolu hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.

Yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

GECE YARISI KAVGA ÇIKTI !.

Silahla yaralanan, bıçak darbesi alan ve darp edilen 6 kişi hastaneye kaldırıldı..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın12
gülücük3
kızgın3
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo