14 o C Kdz. Ereğli

Gece Boyunca, Kriz Masasını yönetti!

Ereğli’de 1 metrekareye 100 kilo yağış düştü

Çevre ve Yaşam 6 yıl 8 ay 4 gün 6 saat 25 dakika önce 529

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçe genelinde etkili olan sağanak yağış süresince oluşturulan kriz masasını bizzat yönetti. Edinilen bilgiye göre, dün akşam yaşanan sağanak yağış nedeniyle Ereğli Belediyesi’nde Kriz Masası kuruldu. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da dün geceyi alanda geçirdi.

100 kilogram yağış düştü!
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, yağış süresince Kepez ve Potbaşı mahalleleri, Cumartesi Pazarı ve çarşı merkezi mevkilerinde incelemelerinde bulundu. Kriz masasındaki ekiplere gelen tüm ihbarların değerlendirdiğini söyleyen Uysal, “sabah saatlerinde meteorolojiden aldığımız bilgiye göre ilçemizde 18.00 ile 24.00 saatleri arasında metrekareye 100 kilogram yağış düştü. Bu ciddi bir rakamdır. Dün gece boyunca ekiplerimiz gelen her türlü ihbarları değerlendirdi. 2-3 noktada yaşanan sıkıntılara anında müdahale edildi. Çarşı merkezinde bir sorun yaşamadık” diye konuştu.
Kepez’e kısa sürede su verilecek
Uysal, gün içinde Delihakkı mevkisinde yaşanan elektrik kesintisine ilişkin ise şöyle dedi:
“Akşam saatlerinde ilçe genelinde etkili olan sağanak yağış yüzünden, Delihakkı’da bulunan ırmağın taşmas, su kuyularımızda bulanıklığa neden oldu. Kepez bölgesine, dün gece itibari ile su pompalanamadı. Dolayısı ile Kepez, Ören, Ömerli, Uzunçayır, Belen ve Belen Yeni Mahalle bölgelerinde bu nedenle su kesintisi yaşıyoruz. Ekiplerimiz su kesintisini gidermek ve bölgeye yeniden su verebilmek için yoğun bir çalışma yürütmektedir.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 19 saat 13 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 20 saat 53 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
6 gün 6 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 20 saat 14 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
7 saat 43 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 8 saat 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 2 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 17 saat 22 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !