Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZİNİN EVİ YANDI… TİNERCİLERDEN ŞÜPHELENİLİYOR!!!

GAZİNİN EVİ YANDI… TİNERCİLERDEN ŞÜPHELENİLİYOR!!!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


110 yaşında iken hayatını kaybeden Çanakkale Gazisi Hüseyin Kaçmaz’ın Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki evi alevlere teslim oldu. Yangının tinerciler tarafından çıkarıldığı iddia ediliyor…
Karadeniz Ereğli’de, 21.30’da Akarca Mahallesi Gazi Hüseyin Kaçmaz Sokak üzerinde meydana gelene gelen olaya ilişkin edinilen bilgiye göre;  Türkiye’nin en yaşlı Çanakkale gazisi unvanını taşıdığı sırada hayata gözlerini yuman Hüseyin Kaçmaz’a ait 2 katlı metruk binada yangın çıktı. Alevler, kısa sürede binayı ve çatıyı sardı. Durumun bildirilesi üzerine olay yerine gelen 110 ekipleri, yangına müdahale etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren çabanın ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler olay yerinden ayrıldı.

BAŞ ŞÜPHELİLER “TİNERCİLER”
İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş yangın ile ilgili yaptığı açıklamada Metruk binanın yandığı ihbarını aldıklarını, 3 koldan yapılan müdahale ile yangına müdahale edildiğini, yangının ısınmak için ya da başka amaçla kullanmak isteyen kişi ya da kişiler tarafından yakılmış olabileceğini düşündüklerini kaydetti.  

OĞLU KONUŞTU
Yangını haber alan Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu Turgut Kaçmaz, olay ile ilgili İtfaiye müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı. Daha sonra ise gazetecilere açıklamada bulunan Turgut Kaçmaz, kendisinin 10 yıl önce evi terk ettiğini, yangın sırasında vatandaşlara, diğer evlere ve ağaçlara zarar gelmeden atlatılmasının sevindirici olduğunu kaydetti.
Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma başlattı.

 

GAZİNİN EVİ YANDI… TİNERCİLERDEN ŞÜPHELENİLİYOR!!!

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
üzgün2
şaşkın1
hayran0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo