Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZIMIZI ALDILAR !.

GAZIMIZI ALDILAR !.

Ereğli Belediyesine 14 işçi alımı için mülakata giren 1 vatandaş yaşadıklarını What Sapp ihbar hattımıza yazdı.


1 ay önce “Belediyeye alım var” haberimizi yalanlayan Ereğli Belediyesi, geçtiğimiz günlerde 12 Temizlik işçisi, 1 Güvenlik görevlisi 1’ de şoför  olmak üzere 14 personel alımı için ilana çıkmıştı.

Başvuruların ardından bugün mülakat günüydü.

500’e yakın başvurunun olduğu işçi alımı ile ilgili mülakatlar başvurular yoğun olunca Belediye binasından Cumhuriyet Halk Evi’ne alındı.

Bugün iş umuduyla belediyenin mülakatına giden bir vatandaş, Ereğli FM What Sapp ihbar hattına mülakat anını anlattı ,

İŞTE O MESAJ !.

“Bugün bir umut belediyenin işçi alımı ile ilgili mülakata gittim. Birçok kişi evrakların eksik diye geri gönderildi, ben mülakata girdim. Zaten her mülakata giren kişiye 1 dakika süre verilmiş.1 dakikada kim neye nasıl karar verecekse.  Bana adın, soyadın, nerede oturuyorsun diye sordular. O sırada zaten bir kişi telefonla oynuyordu, biri yüzüme bile bakmadı. Belli ki bugün gazımızı aldılar.  Deselerdi alınacaklar belli boşa zaman harcamazdım. “

Edinilen bilgilere göre bugün yapılan mülakat da   komisyonda Başkan Yardımcıları Selma Açıkgöz, Atilla Bulak Belediye şirketinden de sorumlu  Daire Müdürü Deniz Koca ve Temizlik İşleri Müdürü Sezgin Okumuş vardı.

Ereğli FM alım  listesinde başkanın CHP’li eski yol arkadaşlarının yakınları ile bayan Posbıyık’ın onay verdiği isimler olduğunu günler öncesinde yazmıştı.

Başkan bu alımlar gerçekleştiğinde seçim öncesi 400 işçi fazla dediği belediyeye 18 ayda 82 işçi almış olacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın14
gülücük7
üzgün3
şaşkın2
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
erol eregli

14 Ekim 2020 - 15:16

Ereğli ve GülüÇ Belediyesi incelenmeli.Torpil ve yasalara uymadan personel temini konusunda ciddi sıkıntılar var.İçişleri b.lığı göreve lütfen

hakan eregli

14 Ekim 2020 - 13:41

Geçen ay gülüç belediyeside aynısını yaptı.Resmi ilan yayınlandı.Millet mülakata gitti.Daha sonra öğrenildi ki ; daha önceden alınmış tüm alınacaklar.Konu ile alakalı yasal başvuru ver şikayetimizi yaptık.Bu iki Belediye için bu Konu hakkında soruşturma yapılmalıdır.

Eregli sevdalisi

13 Ekim 2020 - 10:30

Kemal sunal dayi muhabbeti gibi arkamiz da dayimiz varsa her isimiz olur ama arkamizda garip ana baba varsa umutlarla yasamaya devam

Belediye personeli

13 Ekim 2020 - 10:25

Sözde mülakat yapip ta ereğlideki işsiz onbinlerin hakkını yiyenleri yuce yaradana havele ettim allah ta aynisini onlarin çolugundan cocugundan cikarsin gun gelir ayni durum insallah onlarinda karsisina cikar insallah her seyden once chp ilce baskanligi bu duruma karsi cikmalidir bu mulakatta adalet yok seffaf lik yok uyuma ey chp..

Belediye personeli

13 Ekim 2020 - 00:28

Gelsinler gelsinler belediye başladıklarina bin pişman olacaklar kapinin yolunu bulamayacaklar gelsinler neriman hanim onlara bir zemin hazirlamiştir egerki bu mülakatta kim kimin hakkıni yediyse allah onu kahru perişan eylesin iki yakasi bir araya gelmesin...

Yorum Yazın

Canlı Radyo