15 o C Kdz. Ereğli

GAZİLER ONURUNA YEMEK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 7 ay 14 gün 21 saat önce 455

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna yemek verildi.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Eski Bağlık Kantini’nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, anlamlı bir günde şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ben büyükşehir olan bir ilde merkez ilçe kaymakamı iken buraya geldim ama buradaki hazirunu, dostluğu, sohbeti gördüğüm zaman düşünüyorum ki bir ilçeye değil il ayarında bir yere geldim. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm ülkemizde bulunan değerli gazilerimize uzun ve sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Gaziler Gününüz kutlu olsun” dedi.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu da, “biz bu vatan üzerinde tek bir millet olarak bu bayrak altında özgürce, korkusuzca yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” diye konuşarak şehit ve gazilere olan minnetlerimi ifade etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise gazileri ‘baş tacı’ olarak nitelendiği sözlerinde, “Şunu söylüyorum; sizlerin yanındayım. Şehit ve gazilerimizin ailesinin bir ferdi olarak davranacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların öncesinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua yapılması ile başlayan program, konuşmaların sonrasında ise sohbet eşliğinde yenilen yemeğin ardından son buldu.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 4 saat 26 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
14 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 2 saat 39 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 17 saat 32 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 23 saat 6 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 22 saat 7 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 4 saat önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
17 saat 14 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 12 saat 44 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 1 saat 33 dakika önce KAZA ; 2 YARALI