Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gaziler onuruna yemek verildi!

Gaziler onuruna yemek verildi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna yemek verildi.


Gün dolayısıyla Kaymakamlık, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Belediye işbirliğinde şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna verilen yemek Eski Bağlık Kantininde gerçekleştirildi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından yaptığı konuşmada, kendilerini unutmayıp onurlandırdıkları için ilçe protokolüne teşekkür ettiğini bildirdi.
Şehitleri andı…
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da konuşmasında şehitlik ve gaziliğin rütbelerin en büyüğü olduğunu dile getirerek, “Allah indinde ve kul indinde gerçekten bu rütbelerden daha büyüğü yok. O yüzden ben şehitlik mertebesine erişen vatandaşlarımıza yüce Mevla’dan rahmet dilerken ve onların mekanının cennet olduğundan şüphe etmediğimizi bildirirken onların aramızda bulunan yakınlarına uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.
Fotoğrafa dikkat çekti!
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise gaziler ve şehit aileleri ile bir araya gelmekten kıvanç duyduğunu anlatarak şu sözlerle konuştu:
“Bugün burada muhteşem bir fotoğraf var. Daha önceki yıllarda özlediğimiz bir fotoğraftı bu. Gazilerimiz, şehit ailelerimiz ve Ereğli protokolü hep beraber bir aradayız. Göreve geldiğimizden beri böyle güzel bir fotoğrafın olmasını arzu ediyorduk. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yaşama veda eden tüm gazilerimize, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de sağlık içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum.”
Program sohbet eşliğinde yenilen yemeğin ardından yapılan dua ile son buldu. Yemeğe Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, sıra siyasi parti temsilcileri, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Gaziler onuruna yemek verildi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna yemek verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo