Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZETECİYE SALDIRI

GAZETECÄ°YE SALDIRI

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 7 yıl önce 3,5 yaşındaki kız çocuÄŸunun boÄŸazı kesilerek öldürülmesine iliÅŸkin davada yargılanan Fatma K. (35) tutuklandı.Bu arada, Fatma K. adliyeden çıkartıldığı sırada görüntü ve fotoÄŸraf almak isteyen AA muhabir Gökhan Yılmaz, kadının eÅŸi N.K’nın saldırısına uÄŸradı. Darbedilen ve diÅŸi kırılan Yılmaz, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinin, Sümeyye Cinkılıç’ın öldürüldüğü yere bırakılan nottaki el yazısının, davanın tutuksuz sanığı Fatma K’ya  ait olup olmadığına iliÅŸin Adli Tıp Kurumu Fizik Ä°htisas Dairesinden istediÄŸi rapor, mahkemeye ulaÅŸtı.Raporda, Fatma K’nın el yazısının nottakiyle benzerlik gösterdiÄŸi ve kuvvetli suç şüphesi bulunduÄŸu gerekçesiyle, sanık hakkında tutuklama kararı verildi.Polis ekiplerince gözaltına alınan Fatma K, Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde karar yüzüne okunduktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-AA muhabirine saldırı

Bu arada, Fatma K. adliyeden çıkartıldığı sırada görüntü ve fotoÄŸraf almak isteyen AA muhabir Gökhan Yılmaz, kadının eÅŸi N.K’nın saldırısına uÄŸradı. Darbedilen ve diÅŸi kırılan Yılmaz, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.Gökhan Yılmaz, tutuksuz yargılanan Fatma K’nın tutuklandığı bilgisi üzerine görüntü ve fotoÄŸraf çekmek için meslektaÅŸlarıyla Zonguldak Adliyesi’ne geldiklerini belirterek, şüpheliyi çektikleri sırada bir yakınının kendisine saldırdığını ve kendisini darp ettiÄŸini söyledi.

Gazeteci Yılmaz’ın ÅŸikayeti üzereni N.K gözaltına alındı.Bu arada gazetecilerden Hamza Demir de adliye çıkışında tutuklanan sanığın görüntüsünü almaya çalıştıkları sırada saldırıya uÄŸradıklarını anlattı.

- Olay

Kılıç Mahallesi’nde, 24 Aralık 2008’de evinden kaçırılan Sümeyye Cinkılıç için ailesinden 5 bin lira fidye istenmiÅŸ, küçük çocuÄŸun cesedi ikametinin yakınındaki çöp konteynerinde bulunmuÅŸtu. Katil zanlısı oldukları iddiasıyla yargılanan çocuÄŸun annesi ile maden işçisi C.B, 9 Åžubat 2011’de beraat etmiÅŸti.

Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen gizli soruşturma kapsamında çocuğun ailesinden fidye istemek için bırakılan not delil kabul edilmiş, mahalle sakinlerinden alınan el yazısı örnekleri Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo