Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gazetecilerle kahvaltıda buluştular

Gazetecilerle kahvaltıda buluştular

Rotary 2430. Bölge Guvarnörü Serdar Ünlü ile gazetecilerin röportajı, 15 Ağustos Salı saat 10.00’da Ereğli FM’de.


Rotary 2430. Bölge Guvernörü Avukat Serdar Ünlü, kulübe iş ve meslek yaşamına adım atmış kişilerin referansı ile üye olunabildiğini bildirdi.
Guvarnör Ünlü, eşi Avukat Nilüfer Ünlü ile birlikte, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’ne üye katılımları töreni için geldiği Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, gazeteciler Fikri Kapan, Doğan Gönüllü ve Seyhan Dikay ile sabah kahvaltısında bir arada oldu.
Aynı zamanda, Kapan’ın, Ereğli FM’de Salı günleri yayınlanan “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programı için bant kaydı yapılan Azim Otel’deki kahvaltıda, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ünlü, Rotary Kulübü’nün, maddi imkanları geniş zenginler kulübü olmadığını söyledi.
Üyelerde daha çok ’manevi zenginliğe’ önem verdiklerini anlatan Ünlü, Kulübün ilkesel olarak siyasete, inançlara ve etnisiteye eşit mesafede yaklaştığını vurguladı.
Rotary 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, temel değerlerinin özgürlük, saygınlık ve demokrasi olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, ülke genelindeki Rotary kulüplerinin çalışmalarında özgür ancak genel Rotary kurallarına uyumlu hareket ettiklerinin altını çizdi.
Sorumluluk alanının geniş olduğunu anlatan Ünlü, şunları söyledi:
“2430’uncu bölge, Dünyanın en büyük coğrafi alanına sahip bir bölge. Toplam 8 ülkeyiz. Afganistan dahi bizim bölgede. Türkiye’nin içinde de üç bölge var. Tabi Türkiye’de federasyon başkanıyız ama onlar için de yine uluslar arası temsilcisi olan kişiyim. Guvernör ne iş yapar derseniz; Rotary Kulüpleri’nin kendi kuralları içinde kalmasını sağlar. Bir yandan da gözlem yapmak ve dünya genelindeki hedeflerin uygulanmasını sağlamak. Bizde hiçbir kulüp bağımlı değildir. İç ilişkilerinde tamamıyla bağımsızdır.”
Kahvaltıda, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Murat Turan, eşi Mine Turan, Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Dikmen de yer aldı. 
SALI, SAAT 10.00’DA
Rotary 2430. Bölge Guvarnörü Serdar Ünlü ile gazetecilerin röportajı, 15 Ağustos Salı saat 10.00’da Ereğli FM’de ’Fikri Kapan’la burada konuşalım’ programında banttan yayınlanacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo