Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZETECİLERİ UNUTMADILAR

GAZETECÄ°LERÄ° UNUTMADILAR

AKÇAKOCA

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, aralarında Karadeniz EreÄŸli’deki gazetecilerin de olduÄŸu bölge basın guruplarına, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla davet verildiÄŸi bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Aksa Düzce EreÄŸli DoÄŸalgaz Dağıtım A.Åž tarafından verilen davette, gazetecilerin günü tebrik edildi. Åžirketin EreÄŸli Åžube Müdürü Ender Onur, Akçakoca Otel’de Düzce Ä°l Müdür Vekili Yusuf DemirtaÅŸ’ında katıldığı davette yaptığı konuÅŸmada, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladığını söyledi.
Åžirketin bölgedeki genel durumu ve yatırımlarından da bahsederek Türkiye genelinde 27 il, 135 ilçe ve beldede doÄŸalgaz dağıtım faaliyeti gerçekleÅŸtirdiklerini belirten Onur, “Aksa DoÄŸalgaz’ın sahip olduÄŸu 21 lisans bölgesinden biri olan Aksa Düzce EreÄŸli DoÄŸalgaz Dağıtım A.Åž. olarak da, Düzce merkez ve ilçeleri ile Karadeniz EreÄŸli, Alaplı ilçesi ve Gülüç beldesinde yaÅŸayan vatandaÅŸlarımıza yüksek kalitede, güvenli ve ekonomik doÄŸalgaz hizmeti saÄŸlıyoruz. Lisans bölgemize son olarak BoÄŸaziçi ve Yığılca ilçelerimizin de katıldığını mutlulukla belirtmek istiyoruz” diye konuÅŸtu.
“OMUZ OMUZA ÇALIÅžABÄ°LMEK EN BÃœYÃœK ARZUMUZ”
Onur, 2005 yılında Düzce ve EreÄŸli’de ilk yatırımlarını yaptıktan bugüne kadar 168 kilometresi çelik olmak üzere 2 bin kilometreden fazla ÅŸebeke yatırımı gerçekleÅŸtirdiklerini ifade ederek konuÅŸmasını ÅŸu sözlerle sürdürdü:
“40 binden fazla binaya servis kutusu montajı yaparak yaklaşık 155 bin daireye doÄŸalgaz arzı saÄŸladık. Bunlardan 115 bin 436’sı doÄŸalgaz kullanıyor. Bu meÅŸakkatli süreçte yerel basının desteÄŸini her zaman yanımızda hissettik. Biliyoruz ki siz deÄŸerli basın mensubu arkadaÅŸlarımız da yaÅŸadığımız bölgenin doÄŸru ve gerçek haberlere ulaÅŸması için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Åžehrimizi kalkındırmak adına daha uzun yıllar omuz omuza çalışabilmek en büyük arzumuz.”
Kahvaltı programı daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo