14 o C Kdz. Ereğli

GAMZE İÇİN 155 BİN LİRA LAZIM… HAYDİ; İYİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Çevre ve Yaşam 5 yıl 4 ay 9 gün 19 saat 14 dakika önce 3400

Haberi Paylaşın

Özel Haber/Şafak Negüzel

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kerem Demirkol, Düzce’nin Akçakoca ilçesindeki kuzeni 17 yaşındaki Gamze Ses için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattığını bildirdi. Rahatsızlığı nedeniyle kısmi felç durumu yaşayan Gamze’yi hayatta tutabilmek için gerekli olan ameliyat parasının 155 bin lira olduğunu belirten Demirkol, uzanacak yardım ellerini beklediklerini söyledi.

Alınan bilgiye göre, Akçakoca’da balıkçılık yapan baba ve tekstil fabrikasında işçi annenin iki çocuğundan biri olan lise öğrencisi Gamze Ses, 16 yaşında iken rahatsızlanarak gittiği hastanede omuriliğindeki damarlarda ‘yumak’ olduğu belirlendi. Ameliyat edilen Gamze, sonraki süreçte beklediği şifayı bulmanın aksine sağlığındaki bozukluk bir adım daha ileri gitti.
Aile, kapı kapı hastane dolaşarak kızları Gamze’yi iyileştirecek bir doktor arasa da, ameliyatı riskli bulunan çocuğu iddiaya göre hiçbir doktor kabul etmedi.
Son olaraksa Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nin yolunu tutan aile, Nöroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe’den gelen haber ile umut buldu.
Boyun ağrısı ve sağ elinde güçsüzlük nedeni ile hastaneye başvuran Gamze’de, nörolojik görüntüleme neticesinde C5-6 düzeyinde intramedüller kitle ile uyumlu görünüm belirlendi. Bunun üzerine ileri tetkik ve tedavi amaçlı kliniğe yatırılan Gamze’ye birde ameliyat çizelgesi çıkartıldı. Ameliyat için 155 bin liranın gerekliği olduğu aileye bildirildi.

İMKANSIZLIK!. KUZENİ ANLATTI…
Ereğli’de yaşayan Kerem Demirkol ise kuzeninin yaşadığı duruma kayıtsız kalmayarak, gerekli olan 155 bin lirayı bulmak için kampanya başlattı. Demirkol, Ereğli FM’den Şafak Negüzel’e yaptığı konuşmada, enişte ve teyzesinin yeterli maddi imkanlarının bulunmadığını, bu sebepten ise kızları Gamze’yi ameliyat ettiremediklerini söyledi. Uzanacak yardım eli beklediklerini anlatan Demirkol, şu sözlerle konuştu:
“Gamze, ilk ameliyatını 2016 yılında İstanbul Çapa’da oldu. Ama aradan geçen sürede iyileşmedi. Gamze daha 17 yaşında ama yaşıtları gibi yaşayamıyor. Beyin sapında damar yumağı tespit edildi. İkinci ameliyata ihtiyacı var. Sağ el ve sağ ayağında ki kısmi felç nedeni ile yaşama tutunmaya çalışıyor. İkinci ameliyatı olmaması durumunda iyi ihtimalle tamamen felç kalacak. Kötüsü ise hayatı ölüm riski ile karşılaşacak.
Eniştem balıkçılık yapıyor. Teyzem, Gamze’nin ablası ile birlikte bir tekstil fabrikasında işçiler. Ama maddi anlamda ameliyat için çaresizler. Hastaneden kaparo olarak ilk etapta 116 bin lira istendi. Bu para bulunduğunda ameliyatın hemen yapılacağı belirtildi. Toplamda ise tedavinin 155 lira tutacağı ifade edildi. Rica ediyoruz yardım edin. Akçakoca Kaymakamlığı’ndan alınan izinle açılan banka hesaplarına büyük-küçük demeden lütfen bağışta bulunun.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 52 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 16 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 23 saat 5 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 20 saat 9 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 19 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 13 saat 58 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 26 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 18 saat 33 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
19 saat 32 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
2 gün 21 saat 59 dakika önce KAZA ; 2 YARALI