Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GALATASARAY’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

GALATASARAY’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Karadeniz EreÄŸli Galatasaray Taraftarları Dernek yönetiminde deÄŸiÅŸikliÄŸe gidildi, baÅŸkanlığa Timur Åžen’in seçildiÄŸi bildirildi.


Alınan bilgiye göre, dernek baÅŸkanı Cevdet Öztürk siyasete atılması ile dernekte yeni hamle yapıldı. Öztürk, derneÄŸe yeteri kadar vakit ayıramama ihtimalini göz önünde bulunarak görevinden ayrıldı. DerneÄŸin başına ise kendisine yapılan olumlu çaÄŸrıları geri çevirmeyen baÅŸarılı genç iÅŸ adamı Timur Åžen geçti.   

MUVAFFAKÄ°YET DÄ°LERÄ°Z
Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetiminin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan duyuruda şöyle denildi:
Siyaset hayatına atılan Sayın Cevdet öztürk, Galatasaraylılık duruÅŸu ve kulüp ilkeleri doÄŸrultusunda Kdz.EreÄŸli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetim Kurulu BaÅŸkanlığını bırakarak aktif olarak yönetimde devam edip , BaÅŸkanlık görevine Yönetim Kurulu kararı ile Sayın Timur Åžen seçilmiÅŸtir. BaÅŸkanımızın çatısı altında tüm yönetim kurulunun kenetlenerek, el ele hep birlikte Galatasaray’ın ilke ve prensipleri doÄŸrultusunda çıtayı daha yukarıları çıkartarak Kdz. EreÄŸlimizdeki taraftarlarımıza hizmet edileceÄŸini beyan eder, yeni baÅŸkanımız Timur Åžen’e görevinde muvaffakiyet diler, Cevdet Öztürk’e baÅŸkanlık görevindeki emek ve gayretleri için teÅŸekkür ederiz.

MAÇA GİDİYORLAR
Öte yandan, Åžen baÅŸkanlığındaki dernek yöneticilerinin,  Karabük Spor ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesi Karabük’e gidecekleri, sarı kırmızı takımı ve yöneticilerini deplasmanda yalnız bırakmayacakları öğrenildi. Maç biletlerinin ise dernek hizmet binasından temin edilebileceÄŸi kaydedildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo