Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Galatasaray Futbol Okulu açıldı

Galatasaray Futbol Okulu açıldı

Zonguldak’ın Ereli ilçesinde “Galatasaray Futbol Okulu” açıldığı, takıma yeni Arda Turan ve Emre Çolak’ların arandığı bildirildi.


Galatasaray Futbol Okulu sorumlusu aynı zamanda antrenör Gürkan Eren, antrenmanların yapıldığı Bölücek Halı Sahası’nda EreÄŸli FM’e açıklamasında, okulun Cumartesi günü açıldığını söyledi.
Ä°ki günde yaklaşık 30 öğrencinin kayıt yaptırdığı, kayıtların ise sürdüğünü belirten Eren, “çocuklarımıza öncelikle Galatasaray’ın kültürünü öğretiyor ve Galatasaray terbiyesini aşılıyoruz. Çocuklarımız, öğrenme konusunda çok hevesliler” dedi.

Hedef belli; yeni Arda’lar…
Gürkan Eren, ülke genelinde Galatasaray Futbol Okulları Ligi kurulduğunu, seçilen genç yeteneklerin ise bu ligde boy göstereceklerini anlatarak şu sözlerle konuştu:
“Galatasaray, altyapıya çok önem vermeye baÅŸladı ve bünyesine, Türkiye’nin dört bir yanından genç minik aslanları kabul edecek. Galatasaray Arda Turan, Emre Çolak ve Galatasaray’a yıllarca hizmet edecek futbolcularını arıyor. Galatasaray’daki tüm altyapı hocaları, bizimle irtibat halindedir. Ayrıca, kendileri denetlemen olarak her ayın başında bize geleceklerinin bilgisini verdiler. Zaten Galatasaray Futbol Okulları Ligi kurulduÄŸundan, Türkiye Futbol Federasyonu’na baÄŸlı resmi müsabakalar düzenlenecek. Bu sayede Allah’ın izniyle Galatasaray’a genç yeteneklerimizden vermek istiyoruz. Hedefimiz budur.”

Velilere mesaj var: Menajerler izleyecek!
Futbola beceresi olan çocukların, oynanacak lig maçlarında menajerler tarafından takibe alınacaklarını ifade eden Eren, şunları kaydetti:
“Velilerimize ise ÅŸunu söylemek isterim. Çocuklarınızı futbol kültürü olarak en iyi ÅŸekilde yetiÅŸtirmeyi taahhüt ediyoruz. Çocuklarınız, Galatasaray’ın gözlemi altında olacaklar. Çocuklarımızın kurulan resmi ligde oynama ÅŸansları var. Kendilerini, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek menajerlere gösterme ÅŸansları var. Talep çok, çocuklarımızı izleyen çok olacaktır.”    
 

Galatasaray Futbol Okulu açıldı

Zonguldak’ın Ereli ilçesinde “Galatasaray Futbol Okulu” açıldığı, takıma yeni Arda Turan ve Emre Çolak’ların arandığı bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük11
hayran3
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo