Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FOTOĞRAFLARLA SERGİSİ, İLGİ ÇEKTİ

FOTOĞRAFLARLA SERGİSİ, İLGİ ÇEKTİ

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ãœrünler Çalışma Grubu ve KEFSAD iÅŸbirliÄŸi ile düzenlenen ’FotoÄŸraflarla EreÄŸli’ sergisi, dün düzenlenen bir törenle Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda sergilenmeye baÅŸladı.

Serginin açılışına Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ayhan Atay, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baki Kara, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuÅŸma yapan Kent Konseyi BaÅŸkanı Keskin, ’FotoÄŸraflarla EreÄŸli Sergisi’nin amacının, EreÄŸli’nin tarihi, kültürel ve doÄŸal güzelliklerini paylaÅŸmak olduÄŸunu belirtti. 100’ü aÅŸkın fotoÄŸrafla konseye müracaat edildiÄŸini hatırlatan Keskin, 56 fotoÄŸrafın seçici kurul tarafından sergilenmeye uygun görüldüğünü ifade etti.

BaÅŸkan Yardımcısı ErdoÄŸan’da EreÄŸli’nin doÄŸası, denizi ve güneÅŸiyle renklerin doygunluÄŸunu barındıran bir yapıya sahip olduÄŸunu vurguladı. Sergiyi gezen ve çok beÄŸendiÄŸini ifade eden ErdoÄŸan özellikle Ovaköyü’nü görünce çok mutlu olduÄŸunu söyledi. Çekilen fotoÄŸrafların ilçenin tarihini, kültürünü, mirasını, insanını yansıttığını ifade eden ErdoÄŸan, Kent Konseyi’ne bundan sonraki çalışmalarında da baÅŸarılar diledi.

Ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Av. Nazım Erdoğan, Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin ve Kdz. Ereğli Kent Konseyi Turizm, Tarih ve Yöresel Ürünler Çalışma Grubu Başkanı Aykut Ateş, serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Kurdele kesiminin ardından katılımcılar hep birlikte sergiyi gezdiler.

Sergide ayrıca seçici kurulu üyeleri ve sergide fotoğrafları yer alan fotoğrafçılara, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo