Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı!..

Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı!..

- Yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.


Zonguldak Valiliği, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Zonguldak Fotoğraf Derneği tarafından düzenlenen "Bahar Bahar Zonguldak" fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.


Zonguldak ValiliÄŸi giriÅŸ katında düzenlenen serginin açılışı gerçekleÅŸtirildi. "Bahar Bahar Zonguldak" baÅŸlıklı yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada birincilik ödülü alan Sare Kural, ikincilik ödülünü alan Cem Akın, üçüncülük ödülü alan Belma Aslan, BAKKA Özel ödülünü alan Mustafa Sözen ve ZFD Özel Ödülü alan Mehmet Çakır’a plaketleri takdim edildi. Dereceye girenlerin ödüllerini ise Zonguldak Valisi Ali Kaban, BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, TTK Genel Müdürü Kazım EroÄŸlu, Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir verdi.


Sergiyi gezen Zonguldak Valisi Ali Kaban, "Zonguldak FotoÄŸraf DerneÄŸi’ne teÅŸekkürü borç biliyorum. Kısa sürede sonuçlandırdığımız ikinci yarışma oldu. Zonguldak’ta daha önce Türkiye çapında yarışma yapılmamış. Ä°lk kez yapılmış oldu. Öncelikle 23 Nisan ile ilgili "Bir Gökgöl, Bir Zonguldak" konsepti ile Gökgöl MaÄŸarası ve Zonguldak’ın merdivenler kenti olduÄŸunu vurgulayan çalışma yaptılar. Bu aslında yetiÅŸtirilmesi mümkün olmayan bir süreydi. Onu yetiÅŸtirdiler. Büyük bir baÅŸarı ile bitirdiler. Onun da açılışını inÅŸallah A Tipi’nde yapacağız. A Tipi’ni bugün devraldık. TTK Genel Müdürüm hakikaten çok hızlı baÅŸladılar. Bu konudaki TTK’nın katkıları artık hayatın içinde her yerde görülecek. Özellikle sanat alanındaki çalışmalara destekleri hakikaten bundan sonra daha fazla olacağına inanıyorum.

Protokolünü de imzaladık. 23 Nisan ile ilgili çalışma biraz sessizce oldu. Süre kısıtlıydı. 19 Mayıs’a da bir yarışma yerleÅŸtirelim dedik. Onun adı da ’Bahar Bahar Zonguldak’ oldu. Harika fotoÄŸraflar çıktı. 1 Mayıs’ta bir yıllık yarışmamız baÅŸladı. 1 Mayıs 2017’de baÅŸlayıp 1 Mayıs 2018’de bitecek olan bir yarışmamız var. Onun da süreci devam ediyor. Önümüzdeki yıl sonuçlandıracağız" ifadelerine yer verdi.


Serginin açılışına Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın yanı sıra Ä°l Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, TTK Genel Müdürü Kazım EroÄŸlu, BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer. Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, BAKKA Genel Sekreteri Recep Serkan Alkan, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı BeÅŸel, daire müdürleri ve protokol üyeleri katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo