Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FLAŞ..FLAŞ..ÖZCAN’A ŞOK HABER..

FLAÅž..FLAÅž..ÖZCAN’A ÅžOK HABER..

Kdz.EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker, bir süre önce düzenlediÄŸi basın toplantısında kendisini istifaya davet eden ve EreÄŸli TSO seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Niyazi Özcan’ın yönetim kurulu üyeliÄŸinin toplantıları katılmadığı gerekçesi ile sona erdirildiÄŸini açıkladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada verilen bilgiler şu şekilde:

Toplantı yeter sayısını ve üyelerin toplantılara katılımını tespit etmek amacıyla oda muamelet yönetmeliÄŸinin 20. maddesine göre genel sekreter tarafından tutulmakta olan hazirun cetvelinin tetkisi neticesinde, Yönetim Kurulu Ãœyesi Niyaz Özcan’ın yönetmelikte yazıldığı gibi yönetim kurulu toplantılarına katılmak üzere gelip hazirun cetvelini imzaladığı ancak toplantı açılmadan ayrılarak fiilen toplantıya iÅŸtirak etmediÄŸi tespit edilmesi üzerine konu yönetim kurulumuzun 6 Haziran 2016 tarihli oturumunda görüşülmüş olup, Muamelat YönetmeliÄŸinin 25. maddesi hükmüne amir olup, hazirun cetvelini imzalamış olmasına raÄŸmen toplantılara katılmadığı için üyelikten çekilmiÅŸ sayılan Niyazi Özcan’ın yönetim kurulu üyeliÄŸi sona ermiÅŸtir.

Odamızın hukuki temsilcisi Yönetim Kurulu BaÅŸkanıdır. bu itibarla Odamızı baÄŸlayan ve ilzam eden her türlü iÅŸlemden, basına demeç vermek, toplantılar düzenlemek, açıklamalarda bulunmak veya odamızın adının geçtiÄŸi her türlü organizasyondan yönetim kurulu baÅŸkanı sorumludur. BaÅŸkanın görevde bulunmadığı dönemlerde ise bu iÅŸ ve iÅŸlemlerin baÅŸkan yardımcıları tarafından yürütülmesi esas olup, Niyazi Özcan’ın hangi sıfatla olursa olsun çeÅŸitli tarihlerde gazete ve internet sayfalarında yaptığı açıklamaların odamızı hiçbir ÅŸekilde baÄŸlamadığını bir kez daha kamuoyuna duyuruyoruz"

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo