Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FLAŞ GELİŞME !

FLAÅž GELÄ°ÅžME !

Ereğli Belediyespor`da kongre öncesi flaş gelişme.


Kdz. EreÄŸli Belediye ve Belediyespor Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, 18 Mayıs’ta yapılacak Belediyespor kongresi öncesi, Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ ve Akınspor Onursal BaÅŸkanı Akın Katı ile birlikte açıklama yaparak Kdz. EreÄŸli Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ’un ve As BaÅŸkan olarak Akın Katı’nın tam yetkili olduklarını belirten BaÅŸkan Posbıyık “ Belediyespor’da 12 branÅŸta 980 lisanslı sporcunun olduÄŸunu belirterek herkesin maddi manevi desteÄŸine ihtiyacımız var. Hayırlı olsun.” dedi.


Kdz. EreÄŸli Belediye ve Belediyespor Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, 18 Mayıs’ta yapılacak Belediyespor kongresi öncesi, Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ ve Akınspor Onursal BaÅŸkanı Akın Katı ile birlikte açıklama yaparak Kdz. EreÄŸli Belediyespor ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Posbıyık yaptığı açıklamada şunları söyledi:

KONGRE 18 MAYIS’TA…

DeÄŸerli hemÅŸehrilerim, deÄŸerli spor camiası; Mayıs ayının 18’inde spor kulübümüzün kongresini yapacağız.  Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kulübü bu bölgenin en büyük kulübü. Sadece erkek futbol takımı deÄŸil, yanında kadın futbol takımı da  dahil olmak üzere 12 branÅŸ 980  lisanslı sporcu yer alıyor. Büyük bir aile ve bu büyük ailenin de yönetilmesi, maddi bakımdan tatmin edilmesi de bir hayli zor. Bize dostlarımız yardımcı oluyor, yönetim kurulu üyelerimiz hepsi de hem maddi, hem manevi yönden müthiÅŸ destekler veriyorlar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu sene Halil BozkuÅŸ’un da aramıza katılması suretiyle büyük bir performans yakaladık. Ancak, arzu ettiÄŸimiz neticeye ulaÅŸamadık. Bu seneyi ikincilikle bitirdik. Åžimdi, yeni bir hamleye geçiyoruz. Kdz. EreÄŸli Belediyespor camiasının yakından tanıdığı, benim de akrabam, Akın Katı‘yla da görüşmelerimizi yaptık ve aramıza katılması için onun da onayını aldık.

 

BAÅžKAN BENÄ°M; YETKÄ° BOZKUÅž VE AKIN’DA

Åžu anda Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kulübü’nün BaÅŸkanı olarak görevime devam ediyorum. 2. BaÅŸkan olarak Halil BozkuÅŸ, As BaÅŸkan olarak ise Akın Katı takımı götürecekler, onlara tüm yetkimi verdim. Yönetim oluÅŸması için, maddi unsurların ortaya çıkarılması için, aynı zamanda belediye olarak biz de onlara destek olmak için ortak paydada anlaÅŸtık. Futbolcu seçimi, yönetim kurulunun oluÅŸturulması konularında kendilerine tam yetki verdim. Bu sene amacımız bu ligi en önde bitirmek. EreÄŸli halkının büyük bir aÅŸkla, futbol takımının 3. Lige çıkmasını arzu ettiÄŸini sahadaki hareketliliklerden görüyorum. Kalabalıklar bunu bize gösteriyor.

EREÄžLÄ° HALKINI MUTLU ETMEK Ä°STÄ°YORUZ

EreÄŸli halkına bu mutluluÄŸu yaÅŸatmamız gerektiÄŸine bütün kalbimizle inandığımız için, bu bakımdan mahçubuz.. ArkadaÅŸlarımız EreÄŸli’de iÅŸ adamları, zamanları olmamasına raÄŸmen EreÄŸli halkının bu arzusunu yakınen bildikleri için, zamanlarının belli bir bölümünü futbol takımına, Kdz EreÄŸli Belediyespor kulübüne ayırmak suretiyle, sporseverlerin beklediÄŸi sonuca ulaÅŸmak için birlikte and içtik. Ä°nÅŸallah deÄŸerli yönetim kurulu üyelerimizle, sporcularımızla, teknik adamlarımızla birlikte, hep beraber inandığımız bu yolda azimle yürüyerek neticeye ulaÅŸmak istiyoruz.

DESTEKLERÄ°NÄ°ZÄ° BEKLÄ°YORUZ. HAYIRLI OLSUN…

Ben, Kdz. EreÄŸli Belediyespor Kulübü yönetim ve ekibinin baÅŸarılı olmalarını diliyorum. Kdz. EreÄŸli’de yaÅŸayan insanlarımızın ve sporseverlerin hepsinin de büyük desteklerine ihtiyacımız olduÄŸunu, maddi ve manevi desteklerinin bizimle olmaları en büyük dileÄŸimiz. Hepimize hayırlı uÄŸurlu olsun.

 

FLAÅž GELÄ°ÅžME !

Ereğli Belediyespor`da kongre öncesi flaş gelişme.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo