Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FLAŞ .. FLAŞ.. BURAK TOKER YUVADA KALDI

FLAŞ .. FLAŞ.. BURAK TOKER YUVADA KALDI

Karadeniz Ereğli’nin Bölgesel Amatör Lig’i (BAL) temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor’da transfer haberleri peşin sıra geliyor. Geçen sezon, ortaya koyduğu futbolla taraftarın kalbinde ayrı yer açan Burak Toker, yuvada kaldı.


Alınan son dakika bilgisine göre, BAL takımlarının adeta peşinden koştuğu Burak Toker, akşam saatlerinde Karadeniz Ereğli Belediyespor yöneticileri bir araya geldi. Gün içinde Ereğli’ye gelen Burak Toker, az önce kendisini 1 yıl daha eflatun beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Burak Toker, kanat oyuncusu olmasına rağmen geçen sezonu 17 gol 14 asist ile tamamlamıştı.

TRANSFER BOMBALARI PEŞ PEŞE PATLIYOR!
Öte yandan, hafta içi yapılan transfer çalışmaları sonuç verdi. Eflatun ve beyazlı renkli formaya sahip Ereğli temsilcisi, 3 sezon Yeni Amasyaspor geçen sezon ise Sandıklı forması giyen Stoper Barış Baltürk’ü renklerine bağladı.
Takım, dış transferde de ilk anlaşmayı yaptı. PTT 1. Lig ve 2. Lig de Diyarbakırspor, 3. Ligde Ünye, Adıyaman, Orhangazi, Tekirdağspor, Batman Petrol ve Karacabey Birlik forması giyen geçen sezon ise Amatöre dönerek, BAL Ligi’nde Iğdır Aras forması giyen sağbek Süleyman Baykuş anlaşmaya vardı.
Bir başka flaş transfer de ise 3. Ligde Gaziosmanpaşa ve Silivri, BAL Ligi’nde ise Amasya, Sandıklı, geçen sezon ise Maltepespor forması giyen solaçık ve forvet arkası oynayan Engin Gülle’de imzayı atan futbolcu oldu.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURAN HOCAYLA DA ANLAŞILDI
Öte yandan, Karadeniz Ereğli Belediyespor’un başarılı antrenör Zafer Şahin’le yeniden anlaştığı öğrenildi. Yeni sezon transfer hazırlıklarına adeta bomba gibi başlayan takımda, geçtiğimiz sezon eflatun-beyazın başına getirilen Şahin ile yeniden anlaşıldı.
Zafer Şahin’in Çarşamba günü ilçeye gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ismail Ergün

04 Mayıs 2018 - 21:45

tşkr burak toker adamdın adamsın seni seviyoruz arkandayız yolun açık olsun sağol var ol

Yorum Yazın

Canlı Radyo