Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİYATI BELLİ OLDU!..

FÄ°YATI BELLÄ° OLDU!..

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı, "Fırıncı esnafımız halkımızın temel gıdası olan ramazan ayına mahsus pideyi alırken, bir zorluk yaşamaması açısından bir değişikliğe gidilmedi." dedi.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu BaÅŸkanı Halil Ä°brahim Balcı, "Girdilerimizde bir artış olmasına raÄŸmen fırıncı esnafımız halkımızın temel gıdası olan ramazanayına mahsus pideyi alırken, bir zorluk yaÅŸamaması açısından bir deÄŸiÅŸikliÄŸe gidilmedi." dedi.

Balcı, KahramanmaraÅŸ’ta bir otelde düzenlenen Türkiye Fırıncılar Federasyonu Yönetim, Denetim ve Ä°stiÅŸare Kurulu Akdeniz, DoÄŸu Anadolu ve GüneydoÄŸu Anadolu Bölge Toplantısı’na katıldı.

Burada konuşan Balcı, ramazanda pide fiyatlarının bu yıl değişmeyeceğini söyledi.

Ramazan pidesi fiyatlarının geçen yılki fiyat olan 6 lira olarak belirlendiÄŸini aktaran Balcı, "Oda baÅŸkanlarımızla yaptığımız istiÅŸareler sonucunda 2016 yılında ramazan ayında uygulanacak pide fiyatının kilogramının 6 liradan fazla olmamasını hususunda odalarımızla mayıs ayında genelge yaptık. Bundan önce olduÄŸu gibi bu yıl da odalarımızın bu genelge doÄŸrultusunda hareket edeceÄŸinden kimsenin kuÅŸkusu olmasın. Bizim bu açıklamış olduÄŸumuz azami 6 lira olan fiyat geçen yıl açıkladığımız fiyatla aynıdır." diye konuÅŸtu.

Balcı, şöyle devam etti:

"Girdilerimizde bir artış olmasına raÄŸmen fırıncı esnafımız halkımızın temel gıdası olan ramazan ayına mahsus pideyi alırken, bir zorluk yaÅŸamaması açısından bir deÄŸiÅŸikliÄŸe gidilmedi. Geçen sene ile aynı olan fiyat tüm ülkede uygulanacak. Oda baÅŸkanlarımız maliyet hesabını yaparken, bunu dikkate alarak maliyet hesaplarımı yaptılar." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo