Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FIRTINALI GECE !.

FIRTINALI GECE !.

Ereğli`de gece başlayan fırtına gün içinde etkisini sürdürüyor.


Bartın , Sakarya ve Düzce de de olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel söz konusu illerde 1 gün süreyle izinli sayılacak.

Zonguldak'ta eğitim ve öğretime devam ediliyor.

Dün akÅŸam saatlerinde il merkezi ve aralarında EreÄŸli’nin de bulunduÄŸu ilçelerde fırtına bazı olumsuzlukları beraberinde getirdi.

EreÄŸli’nin birçok köyünde çok sayıda aÄŸaç devrildi, elektrik telleri koptu, elektrik kesintileri yaÅŸandı. Zonguldak’ta liman içindeki bazı tekneler zarar gördü.

Alaplı merkezde sanayi sitesinde buluanan bazı dükkanların çatıları zarar gördü, Topallı köyünde bir evin çatısı uçtu.

Zonguldak’ta gün içinde hastane inÅŸaatında ÅŸiddetli rüzgar nedeniyle devrilen duvarın altında kalan inÅŸaat işçisi Serkan Duran (21), hayatını kaybetmiÅŸti.

BUGÃœN DE ETKÄ°LÄ° OLUYOR

EreÄŸli'de ÅŸiddetli fırtına aydınlatma direÄŸine yıktı. 

Olay Orhanlar Mahallesi Bozahane mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre şiddetli fırtına refüjdeki aydınlatma direğini devirdi. Olayda yaralanan olmazken yıkılan direği gören vatandaşlar polis, itfaiye ve elektrik kurumu yetkililerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler aldıkları güvenlik önlemi nin ardından yıkılan direğin kaldırılması için çalışma başlattı. Çalışma sırasında trafik tek şeritten verildi.

BUGÃœNE DÄ°KKAT !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son uyarıda bugün fırtınanın Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bolu, Çankırı ve Kırıkkale'de batı ve güneybatı yönlerden 60-90 km hızla, yüksek kesimlerde ise yer yer 100 km üzeri hızda eseceği duyruldu.

Meteoroloji, vatandaşları kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın5
üzgün3
gülücük2
hayran1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo