Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FIRTINA İLE YER GÜN 8 KİLOMETRE!.

FIRTINA Ä°LE YER GÃœN 8 KÄ°LOMETRE!.

Adana`dan getirdi, Ereğli`de stres atıyor


EreÄŸli’de yaÅŸayan 68 yaşındaki Fikret DereçiçeÄŸi, 50 gün önce Adana’dan aldığı KOÇ ile EreÄŸli sokaklarında tur atıyor. DereçiçeÄŸi’nin peÅŸinden bir an bile ayrılmayan FIRTINA isimli koç, vatandaÅŸlar tarafından da büyük ilgi görüyor.

EreÄŸli’ de yaÅŸayan Fikret DereçiçeÄŸi (68) eÅŸinin Adana’dan getirdiÄŸi ve ismini Fırtına koyduÄŸu Koç ile Kepez mahallesinden ilçe merkezine yürüyerek geliyor. Yaklaşık 8 kilometreyi Fırtına ile yürüyen DereçiçeÄŸi, sahil baÅŸta olmak üzere ilçe merkezinde her yere Fırtına ile birlikte gidiyor. Kahvede çay sohbetinde de Fırtına DereçiçeÄŸi’ni yalnız bırakmazken, yolun karşısına geçerken de sürücüler DereçiçeÄŸi ve fırtınaya yol veriyor. Ä°nsanların ilgi odağı olduÄŸu fırtına, sahibinin ardında bir saniye bile ayrılmıyor.

GERÇEK SEVGÄ° BÄ°ZÄ° BÄ°RBÄ°RÄ°MÄ°ZE BAÄžLIYOR…

Yaklaşık 50 gün önce eÅŸini gönderdiÄŸi Adana’dan gelen Fırtına ile aralarında inanılmaz bir sevgi olduÄŸunu kaydeden DereçiçeÄŸi, fırtına ile birlikte her gün yürüdüklerini ve insanların sevgisi ile karşılaÅŸtıklarını kaydetti. DereçiçeÄŸi açıklamasında “45-50 gün önce hanım kız bakmak için Adana’ya gitti. Orada çiftlikte kuzular olduÄŸunu söyledi. Erkek koç olup olmadığını sorduÄŸum var cevabını verince bana bir tane getirmesini istedim. Fırtına’yı getirdi. 45-50 günden bu yana benimle birlikte. Bu duruma karşılıklı sevgi ile geldik. Ä°lerleyen zamanlarda ne yapacağımı hiç düşünemiyorum. Ama stres atmak anlamında herkese tavsiye edebilirim. GeldiÄŸinden bu yana herhangi bir kahveye girmedim. Devamlı sahillerde gezdik. Parklarda gezdik. Pazaryerinde gezdik. Tüm insanların sevgisini kazandı. Her çağırdığımda peÅŸimden ayrılmaz. Kepez Anadolu Lisesi’nde bütün çocukların sevgilisi oldu. Öğretmenlerle birlikte dershanelere giriyor. Böyle biberonla besliyoruz. Bakımı da zor deÄŸil” dedi.

 

 

 

 

FIRTINA Ä°LE YER GÃœN 8 KÄ°LOMETRE!.

Adana`dan getirdi, Ereğli`de stres atıyor

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran6
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo