Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİNAL LGS'DE 7 BİRİNCİLİK ELDE ETTİ !.

FİNAL LGS'DE 7 BİRİNCİLİK ELDE ETTİ !.

Karadeniz Ereğli Final Eğitim Kurumları öğrencisi Tahir Dişbudak ,Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’de Ereğli İlçe Birincisi oldu.


Liseye Geçiş Sınavlarında (LGS)’de Ereğli İlçe Birincisi, Karadeniz Ereğli Final Eğitim Kurumları öğrencisi Tahir Dişbudak oldu.

Karadeniz Ereğli Final Okulları Kurucusu Recep Vural, ülke genelindeki Final Eğitim Kurumlarının, LGS sınavlarında 7 birincilik elde ettiğini açıkladı.Elde edilen başarının birinin de Karadeniz Ereğli Final Eğitim Kurumlarına ait olduğunu açıklayan Vural,  “Elde edilen başarı; kurumumuzdaki eğitim kalitesi, anlayışı ve sürdürülebilirliği ile gerçekleşiyor. Bu çalışmanın karşılığı olarak her yıl büyük başarılara imza atan Final Eğitim Kurumları, bu yıl da Karadeniz Ereğli’de gerçekleştirilen LGS’de yine Birinciliği alarak ‘ayrıcalığını’ göstermiştir. Elde edilen bu başarılar, kurumumuzdaki çalışma heyecanının daha da yükselmesine vesile olmuştur. Bu vesileyle; birinciliği elde eden öğrencimiz Tahir Dişbudak’ı gayret ve çabalarından dolayı kutlarken, öğrencimizi yetiştiren öğretmenlerini ve kurumumuza güvenen velilerini kutluyoruz.”

Karadeniz Ereğli Final Eğitim Kurumları Kurucusu Recep Vural, bünyelerindeki Final Kurs Merkezindeki Kişisel Gelişim Kursu‘nda sınav hazırlıklarının da sürdüğünü, Final eğitim Kurumu bünyesindeki okullara kayıtların da devam ettiğini sözlerine ekledi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo