Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİLENİN SULTANLARI!.

FÄ°LENÄ°N SULTANLARI!.

EreÄŸli’de düzenlenen Okullar arası Voleybol Turnuvasına, CumhurbaÅŸkanı Süleyman Demirel Ortaokulu damga vurdu. Gruptaki tüm maçlarını kazanan, finalde ise  geçen yılın ÅŸampiyonu Nurdan ve Ahmet Orhan OÄŸuz Ortaokulu’nu maÄŸlup eden  CumhurbaÅŸkanı Süleyman Demirel Ortaokulu, Zonguldak’ta EreÄŸli’yi temsil edecek 4 takımdan biri olmayı baÅŸardı.

Kdz.EreÄŸli Spor Salonu’nda yapılan mücadeleler son ana kadar çekiÅŸme içerisinde geçti. Özellikle geçen yılın ÅŸampiyonu olan Nurdan ve Ahmet Orhan OÄŸuz Ortaokulu ile CumhurbaÅŸkanı Süleyman Demirel Ortaokulu arasındaki karşılaÅŸma büyük heyecana sahne oldu.

Statü gereÄŸi 3 set oynanan karşılaÅŸmayı 2-1 kazanan CumhurbaÅŸkanı Süleyman Demirel Ortaokulu takımı ve öğrencileri büyük sevinç yaÅŸadı. Böylelikle grubundaki tüm maçları kazanan baÅŸarılı ekip Orhan OÄŸuz Ortaokulu’nu da geçerek birinci olmayı baÅŸardı.

DiÄŸer grup birincileri Turgut Reis ve Utku Koleji’nin yanı sıra ikinciler arasında yapılacak play off sonucu bir takım daha Zonguldak’taki turnuvaya katılmaya hak kazanacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo