Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FETÖ SORUŞTURMASI

FETÖ SORUŞTURMASI

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe giriÅŸimine iliÅŸkin soruÅŸturmada adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Karaman Belde Belediye BaÅŸkanı Mustafa Kalaycı ile bir iÅŸ adamı tutuklandı.

 Alınan bilgiye göre, 26 AÄŸustos’ta çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol ÅŸartıyla salıverilen Kalaycı ile iÅŸ adamı Hüsamettin  Ãœstün, Zonguldak Cumhuriyet BaÅŸsavcılığının talimatı doÄŸrultusunda ikinci kez gözaltına alındı.  Jandarmadaki iÅŸlemlerinin ardından 2 şüpheli, geniÅŸ güvenlik önlemleri eÅŸliÄŸinde adliyeye sevk edildi.  Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Kalaycı ile Ãœstün tutuklandı. 

Bu arada Kalaycı ve Ãœstün, jandarma aracına bindirildikleri sırada yakınları basın mensuplarına saldırarak görüntü almalarını engelledi. Basın mensupları ile şüphelilerin yakınları arasında arbede çıkması üzerine polis ekipleri müdahale etti. Karaman beldesinde 16 AÄŸustos’ta gözaltına alınan Kalaycı ile 3 iÅŸ adamı 26 AÄŸustos’ta adliyeye sevk edilmiÅŸti. Kalaycı ile bir zanlı adli kontrol ÅŸartıyla serbest bırakılmış, diÄŸer 2 şüpheli tutuklanmıştı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo