Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

FETÖ SORUŞTURMASI

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 1.773
  • 0
  • 1 dk

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ile bir iş adamı tutuklandı.

 Alınan bilgiye göre, 26 Ağustos’ta çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla salıverilen Kalaycı ile iş adamı Hüsamettin  Üstün, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda ikinci kez gözaltına alındı.  Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.  Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Kalaycı ile Üstün tutuklandı. 

Bu arada Kalaycı ve Üstün, jandarma aracına bindirildikleri sırada yakınları basın mensuplarına saldırarak görüntü almalarını engelledi. Basın mensupları ile şüphelilerin yakınları arasında arbede çıkması üzerine polis ekipleri müdahale etti. Karaman beldesinde 16 Ağustos’ta gözaltına alınan Kalaycı ile 3 iş adamı 26 Ağustos’ta adliyeye sevk edilmişti. Kalaycı ile bir zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, diğer 2 şüpheli tutuklanmıştı. 

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber 4 BİN 700 ÇALIŞANI İLGİLENDİRİYOR!. 4 BİN 700 ÇALIŞANI İLGİLENDİRİYOR!.Gündem2.106

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.