13 o C Kdz. Ereğli

FETÖ’nün Darbe Girişimine Tepkiler Devam Ediyor

Gündem 7 yıl 9 ay 4 gün 20 saat 45 dakika önce 1316

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Türk bayrakları ile donatılan balıkçı tekneleri ve yatlar denizde tur atarak Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişimi protesto etti.

Bozhane Limanından denize açılan çok sayıda balıkçı teknesi ve yat, Türk bayrakları ile sahil şeridinde slogan ve korna eşliğinde tur attı.

Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi tarafından düzenlenen etkinlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve partililer, balıkçı teknesinde tur attıktan sonra gazetecilere açıklamada bulundu.

Halkın darbe teşebbüsünde bulunanlara en ağır cezanın verilmesini istediğini anlatan Çaturoğlu, "Çünkü milletin canı yandı. Şehitlerimiz var. Binden fazla yaralı var bunların büyük bir kısmı da ağır yaralı muhtemelen şehit sayımız daha da artacak.’’ dedi.

Darbecilerin en ağır cezalarla cezalandırılmasını istediklerini ifade eden Çaturoğlu, ’’Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız ile bu konuyu konuştular. Eğer bu meclise gelirse üzerinde de uzlaşma olursa, meclisten bu idam cezası çıkar. Cumhurbaşkanımız meclisin bu kararını onaylayacağını ifade etti. Biz halkımızın isteği doğrultusunda darbecilerin cezalandırılmasını arzu ediyoruz. İdam cezası meclise geldiğinde idam cezasına ’evet’ diyeceğiz." diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 20 saat 27 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 21 saat 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 15 saat 44 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 15 saat 18 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 12 saat 57 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 9 saat 33 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
20 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 17 saat 40 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 13 saat 49 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 18 saat 47 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !