Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FESTİVAL ERTELENDİ !

FESTÄ°VAL ERTELENDÄ° !

5-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklanan 16. Hamsi Festivali için karar .


Kdz. Ereğli Belediyesi yaşanan doğal afetin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle seferber oldu. 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklanan 16. Hamsi Festivali, ileri bir tarihe ertelendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, tarihinin en büyük doğal afetini yaşayan kentte yaraların sarılması, afetin izlerinin silinmesi için tüm ekipleriyle seferber oldu.

Alınan karar gereği, daha önce 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklanan 16. Hamsi Festivali ucu açık ileri bir tarihe ertelendi.

Belediyenin bu süreçte önceliği afetin kente verdiği hasarları tüm birimleriyle gidermek olacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün8
kızgın8
hayran5
gülücük3
şaşkın3
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tuba Ãœnsal

23 Kasım 2023 - 00:22

Bu sene ne konseri ne festivali sanatçılara verilcek parayı esnafa halkiniza harcayın hatta iki üç sene yapmayın iyice duzelene kadar konser filan milletin eğlenecek yeri mi kalmış yazık günah hep eğlence peşinde koşa koşa sanatcilara verilen parayı halka harcasaydiniz keşke yardımlara vs şeylere

Babasının oğlu

21 Kasım 2023 - 23:39

Ulan hala belediyeyi suçlayan var.Kendinize gelin bunun partisi yok afet oldu resmen buna ne alt yapı dayanır nede başka bir şey.Fırtına değil resmen kasırga oldu yağmurda cabası.Geçin bu particilik ayaklarını önce insan olun insan.Koyunluğunuzu göstermeyin her yerde.Kuduruyorsunuz chp diyince.

Halil sitki

21 Kasım 2023 - 09:38

Cok konser yapılmadı mı bu sene.

Tuğçe oduncu

20 Kasım 2023 - 21:27

Cobekoglunun yaptığı altyapı duruyor daha.. ama festival önemli

Yorum Yazın

Canlı Radyo