Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FERHAT GÖÇER EREĞLİ FM'DE

FERHAT GÖÇER EREĞLİ FM'DE

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Arzu Tekin`in sorularını yanıtladı.


Ãœnlü sanatçı Ferhat Göçer,  Bakü’de verdiÄŸi konserde sahneye aldığı ve sesini çok beÄŸendiÄŸi Azeri sanatçı Arzuxanım ile düet yaptığı  “YüzleÅŸme” ÅŸarkısının hikâyesini ilk kez  EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Âlem programında anlattı.

Canlı yayındaki sözlerine “Size, EreÄŸli FM ve Kdz. EreÄŸli’ye sevgilerimi iletiyorum.” diyerek baÅŸlayan Göçer, “Sevgili Arzuxanım ile birkaç ÅŸarkı üzerinde durduk, bu ÅŸarkı benim içinde yepyeni bir tarz. Bir tanede böyle bir ÅŸarkımız oldu. Geri dönüşleri bende heyecanla bekliyorum.”dedi.
Göçer “ Bu ÅŸarkı her türlü zorluÄŸa raÄŸmen ideallerinden, ahlakından, adalet duygusundan vicdanından ödün vermeyenlere gelsin. Bugünün ÅŸartlarında bunları sürdürebilmek çok zor bu. Kendinizi kötü hissettiÄŸiniz zamanlarda bu ÅŸarkıya sarılın.” Ä°fadelerini de kullandı.
NEÅžE SEÇİL YENÄ° DÖNEMÄ°N SEZEN AKSU’SU..
YüzleÅŸme ÅŸarkısının söz yazarı NeÅŸe Seçil ile ilgili “ NeÅŸe yeni dönemin Sezen Aksu’su.” görüşüne yer veren Göçer, “ NeÅŸe dili, kalemi  çok güçlü bir söz yazarı , aynı zamanda yorumcu . Onun kaleminden birbirinden güzel daha niceleri gelecektir.” dedi.
EREÄžLÄ° MUHTEÅžEMDÄ° 
Arzu Tekin’in 8 yıl önce EreÄŸli’de verdiÄŸi konseri hatırlattı Ferhat Göçer, “O akÅŸamı unutamıyorum. MuhteÅŸem bir kalabalıktı. MuhteÅŸem bir coÅŸkuydu. Ä°nÅŸallah EreÄŸli’de bir kez daha buluÅŸuruz. Åžarkıma sahip çıkıp dinleyicilerle buluÅŸturduÄŸunuz için teÅŸekkür ederim.”dedi.
Tekin’in “EreÄŸli FM’de bir bardak çay, bir yudum kahveniz her zaman hazır” sözüne  “Tatlılar da benden, alıp geleceÄŸim.” karşılığını veren Göçer, Tekin’in buluÅŸmaya vesile olan Mine Ayman’a da teÅŸekkür etmesi üzerine “ Ben ona  kraliçem diyorum Mine yi de söyledin ya tatlıyı, Antep den kuru baklavaya yükseltiyorum . karşılığını verdi.

FERHAT GÖÇER EREĞLİ FM'DE

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Arzu Tekin`in sorularını yanıtladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran25
gülücük2
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo