14 o C Kdz. Ereğli

FENERBAHÇE’NİN FORMA TANITIMI YAPILDI

Spor 6 yıl 9 ay 20 gün 21 saat 9 dakika önce 1869

Haberi Paylaşın

DÜZCE

Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarının tanıtımı Düzce Topuk Yaylası’nda yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri Nabil Dirar, Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici, yeni sezon formalarını tanıtan isimler oldu.
Fenerbahçe’nin klasik formasını Mehmet Ekici tanıtırken, bu sezon için özel tasarlanan sarı formayı Nabil Dirar ve diğer özel tasarım forma olan yeşil formayı da Valbuena tanıttı. 3 futbolcu, tek tek forma tanıtımının yapıldığı sahaya gelip basın mensuplarına poz verdi ve topla kısa bir gösteri yaptı.
Tanıtım sırasında açıklamalar yapan oyuncular, formaları çok beğendiklerini söylerken Mehmet Ekici, üzerinde bulunan çubuklu formanın favori forması olduğunu belirterek, “en çok bu formayı sevdim ve bu formayla şampiyonluklar yaşamak istiyorum” dedi.
Valbuena da üzerindeki yeşil formanın en güzel forma olduğunu ifade ederek, “umarım bu sezon bu formayı sık sık giyeriz. Taraftarlarımız da umarım bu formadan çok alır ve stadımızı bu formayla doldururlar. Gurur duyuyorum bu formayı taşıdığım için” diye konuştu.
Son olarak konuşan Dirar, üzerinde bulunan sarı formayı fazlasıyla beğendiğini anlatarak, “çok hoşuma gitti. Materyal olarak son derece hafif. Kendimi içinde çok rahat hissettim. Ancak favorim çubuklu formadır. Umarım bütün formalar bize bu sezon şans getirir” açıklamasını yaptı.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 23 saat 43 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 13 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 18 saat 34 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 12 saat 49 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 20 saat 56 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 22 saat 3 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 17 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
6 gün 10 saat 7 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !