Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FENERBAHÇE’NİN FORMA TANITIMI YAPILDI

FENERBAHÇE’NİN FORMA TANITIMI YAPILDI

DÜZCE

Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarının tanıtımı Düzce Topuk Yaylası’nda yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri Nabil Dirar, Mathieu Valbuena ve Mehmet Ekici, yeni sezon formalarını tanıtan isimler oldu.
Fenerbahçe’nin klasik formasını Mehmet Ekici tanıtırken, bu sezon için özel tasarlanan sarı formayı Nabil Dirar ve diğer özel tasarım forma olan yeşil formayı da Valbuena tanıttı. 3 futbolcu, tek tek forma tanıtımının yapıldığı sahaya gelip basın mensuplarına poz verdi ve topla kısa bir gösteri yaptı.
Tanıtım sırasında açıklamalar yapan oyuncular, formaları çok beğendiklerini söylerken Mehmet Ekici, üzerinde bulunan çubuklu formanın favori forması olduğunu belirterek, “en çok bu formayı sevdim ve bu formayla şampiyonluklar yaşamak istiyorum” dedi.
Valbuena da üzerindeki yeşil formanın en güzel forma olduğunu ifade ederek, “umarım bu sezon bu formayı sık sık giyeriz. Taraftarlarımız da umarım bu formadan çok alır ve stadımızı bu formayla doldururlar. Gurur duyuyorum bu formayı taşıdığım için” diye konuştu.
Son olarak konuşan Dirar, üzerinde bulunan sarı formayı fazlasıyla beğendiğini anlatarak, “çok hoşuma gitti. Materyal olarak son derece hafif. Kendimi içinde çok rahat hissettim. Ancak favorim çubuklu formadır. Umarım bütün formalar bize bu sezon şans getirir” açıklamasını yaptı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo