Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Fenalaşan yolcuyu Acil Servise yetiştirdi

FenalaÅŸan yolcuyu Acil Servise yetiÅŸtirdi

Düzce’de, seyir halindeki halk otobüsünde rahatsızlanan kadın yolcu, otobüs sürücüsü Cemalletin Husan’ın dikkati sayesinde hastaneye yetiÅŸtirildi.


Düzce Kalıcı Konutlardan halk otobüsüne binen kadın yolcunun bir anda fenalaÅŸtı. Durumu fark eden diÄŸer yolcular ise otobüs sürücüsünü uyararak ambulans çağırmasını talep etti. Cemalettin Husan, ambulansı beklemenin vakit kaybına neden olacağını düşünerek, otobüsü Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne yönlendirdi. FenalaÅŸan kadın yolcuyu hastaneye yetiÅŸtiren otobüs sürücüsü, araçtaki diÄŸer yolcuların takdirini kazandı.
Olayda hiç düşünmeden hastaneye gitme kararı aldığını belirten sürücü Husan, gazetecilere, "kim olsa aynını yapmalı, benim de yakınımın başına böyle bir ÅŸey gelebilirdi. Ä°nsan hayatı bizim için çok önemli, umarım ciddi bir hastalığı yoktur. Allah acil ÅŸifalar versin inÅŸallah” diye konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük1
hayran1
şaşkın1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kadir HimmetoÄŸlu

21 Mart 2018 - 17:45

Öğrenci olduğum yıllar kartta bakiye yok diye otobüse almazlardı. Helal olsun

Nagihan Üstündağ

21 Mart 2018 - 11:06

Bazıları da durağa durmaz durmdigi gibi engelli bayanı otobüse almak istemez trafik var diye başıma geldi onun dinlinde konuşunca kendine geldi ama şikayeti de yedi benden

Yorum Yazın

Canlı Radyo