Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Fen Lisesi öğrencileri lösemili çocuklar için stant açtı

Fen Lisesi öğrencileri lösemili çocuklar için stant açtı

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Fen Lisesi öğrencileri geliri lösemili çocuklara gönderilmek üzere okulda açtıkları stanttaki ürünleri satışa sundu. 
Kdz. EreÄŸli Fen Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile birlikte okulda stant açarak, sergilenen ürünleri satışa sundu. Kdz. EreÄŸli Fen Lisesi DeÄŸerler TopluluÄŸu BaÅŸkanı 11. Sınıf öğrencisi Büşra Fatma Acar, akademik baÅŸarıların yanı sıra öğrenciler olarak sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini belirterek, amaçlarının hem lösemili çocuklara destek olmak hemde öğrenciler arasında bu konularda ki duyarlılığı artırmak olduÄŸunu söyledi. 
Acar gazetecilere yaptığı açıklamada “Fen Lisesi olarak akademik baÅŸarılarımızın yanı sıra sosyal projelerde gerçekleÅŸtiriyoruz. Okulumuzda bu anlamda bir deÄŸerler topluluÄŸu kurduk. Bu deÄŸerler topluluÄŸunda sosyal faaliyetler yürütüyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile görüşüp görmüş olduÄŸunuz standımızı açtık. Standımızda el emeÄŸi bazı ürünler var. Öğrenci arkadaÅŸlarımızın getirdiÄŸi bu ürünleri standımızda satışa sunduk. Amacımız burada elde edilen geliri lösemili çocuklar yararına kullanmak ve aynı zamanda öğrencilerimizin de bu konuda bilinçlenip duyarlı hale gelmelerini saÄŸlamak. Bunun yanı sıra yine sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle çeÅŸitli etkinlikler düzenledik. Bahçemize 8 Mart kadınlar bahçesi oluÅŸturduk. YaÅŸlılar haftası nedeniyle de ileriki günlerde yaÅŸlılarımıza ziyaretlerimiz olacak” dedi.
Fen Lisesi öğrencilerin açtığı standın bir süre daha açık kalacağı belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo