Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FARUK ÇATUROĞLU, ANMA MESAJI YAYINLADI

FARUK ÇATUROĞLU, ANMA MESAJI YAYINLADI

Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Kozlu’da Maden Ocağında Grizu patlaması nedeniyle ÅŸehit olan madencilerin anısına mesaj yayınladı.

Ä°ÅŸte o mesaj;

"Ä°limizde kömür maden ocaklarının en acı, en büyük faciası olan grizu patlaması 3 Mart 1992 tarihinde Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğüne baÄŸlı maden ocağında meydana geldi. Söz konusu grizu patlamasında 263 madencimiz yaÅŸamını yitirdi.

Grizu patlamasında hayatını kaybeden maden ÅŸehitlerimize ve bu güne kadar ülkemizin diÄŸer maden ocaklarında hayatını kaybeden ÅŸehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet ve maÄŸfiret, ailelerine sabır diliyorum.

Maden ocaklarında iş kazalarının bir daha yaşanmaması için, 6552 sayılı Kanun ile yeraltı maden ocaklarında çalışan işçilerimizin çalışma şartları, ücretleri, iş güvenliği gibi konularda gerekli düzenlemeler yapılmış ve günün değişen şartlarına göre de yeni düzenlemeler yapılacaktır.

Cenabı Allah bu gibi faciaları ve acıları bir daha ülkemize yaşatmasın diyor, maden şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum"

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo