4 o C Kdz. Ereğli

Facebook’ta Beğeni Dönemi Sona Erdi

Müzik & Kültür Sanat 9 yıl 1 ay 18 gün 15 saat 50 dakika önce 1197

Haberi Paylaşın

Geçtiğimiz Ekim ayından itibaren Beğen tuşu yerine reactions yani tepkiler tuşunu deneyen Facebook, bu değişikliği dünden itibaren devreye aldı. Bir yıldan uzun süredir konuyla ilgili araştırmalar yaptığını açıklayan Facebook, bu radikal yeniliği güvenle dünya çapındaki tüm kullanıcılarına açıyor.

REACTIONS DA NE OLUYOR?

Reactions ile Facebook üzerinde bir paylaşım ya da sayfayı sadece beğenmek yerine size hissettirdiklerini emoji’lerle farklı biçimlerde ifade edebiliyorsunuz. Bunun için like tuşunun yanına altı yeni emoji ekleyen Facebook, artık üzüntü ve öfke gibi like tuşuyla ifade edilmesi çelişkili durumlara yol açabilen hislerin paylaşımına izin veriyor. Aşağıda gördüğünüz gibi sevgi, mutluluk, şaşkınlık, üzüntü ve öfke hisleri yeni emoji’lerle destekleniyor.

Hem kişi hem de kurum sayfalarını etkileyen değişiklik, reklamlara da uyarlanıyor. Gördüğünüz ve hoşlanmadığınız bir reklamla ilgili tepkinizi en azından kızgın olduğunuzu belirterek kısa sürede oluşturabiliyorsunuz.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 15 saat 50 dakika önce EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
3 gün 14 saat 7 dakika önce TTK'DA İŞE ALIM LİSTESİ BELLİ OLDU
1 gün 14 saat 24 dakika önce ALAPLI'DAKİ KAZADA 1'İ AĞIR 3 YARALI
6 gün 3 saat 8 dakika önce ZONGULDAK YOLUNDA KAR YAĞIŞI BAŞLADI
6 gün 16 saat 23 dakika önce İŞTE PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AYRINTILAR
4 gün 11 saat 6 dakika önce MAZOTA 2.52 TL İNDİRİM, ULAŞIMA % 35 ZAM !
6 gün 16 saat 15 dakika önce VAHİDE HOCAYA SON GÖREV
2 gün 6 saat 48 dakika önce İKİ KATLI BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU
6 gün 12 saat 18 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA BİR KAZA DAHA
6 gün 15 saat 54 dakika önce SİZLERLE BİRLİKTE DAHA NİCE SENELERE