Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDI!..

EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDI!..

Ereğli’de evlilik vaadiyle dolandırıldığını öne süren 62 yaşındaki Emin Okumuş, Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesinden emekli Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde maaşını çektikten sonra köyüne dönerken teyzesinin oğlu İ.K. tarafından arandığını ve kendisinin evlenebileceği bir kadın bulduklarını söylediğini aktardı.

Otobüsten indiğini, İ.K. ve S.D. ile buluştuğunu belirten Okumuş, "Beni N.A. isimli bayanla tanıştırdılar. Kadının icralık olduğu söylediler. İcra paralarının ödenmesi durumunda benimle evlenebileceğini bu paranın da bir süre sonra bana ödeneceği söylendi" diye konuştu. 

Okumuş, daha sonra bankadan aldığı 18 bin liralık krediyi N.A’ya teslim ettiğini, kadının 3 çocuğuna da hediyeler verdiğini belirterek, "Kadının borçlarını ödemesinin ardından kendisine ulaşamadım. Yaklaşık 22 bin lira harcadım. Bu süreçte kadınla telefonda görüşüyorduk. Kendi evimde yatalak hasta olan 92 yaşındaki anneme bile bakacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık, bir aydır N.A’ya ulaşamadığını anlatan Okumuş, ne yapacağını bilemediğini söyledi.

Kendisini tanıştıran akrabası ve arkadaşının da bu olaylara uzak kaldığını anlatarak, şöyle devam etti:

"N.A, Ankara’ya gideceğini söyledi ve bir daha da geri gelmedi, Kendisinden bir haber yok. Ben, çocuklarım ve yatalak annemle mağdur kaldım. Dolandırıldığımı öğrenmemin ardından çocuklarım bir süre sonra beni evden attı. Şu an çevremdeki arkadaşlarımın yanında kalıyorum. Tüm paramı kaybettim ve bankalara da borçlandım. Dolandırıldığımı anladığımda iş işten geçmişti. Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundum. Bir telefonla hayatım karardı. Beni kandırdılar ve dolandırıldılar. Başka insanları kandırıp dolandırmasınlar."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo