Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVET için destek istediler...

EVET için destek istediler...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M.Fatih Çakır ,Karadeniz EreÄŸli Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek; hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarından 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında ’Evet’ demeleri noktasında destek istedi.AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M.Fatih Çakır ve bazı Yönetim Kurulu Ãœyeleri, Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte gerçekleÅŸtirdiÄŸi Hastane ziyaretinde ilk olarak Hastanenin BaÅŸhekim Vekili Vildan Türkeli’ni ziyaret etti. Türkeli’nden hastanenin genel durumu hakkında bilgi alan Milletvekili Ulupınar, “Ãœlkemizin genelinde otel konforunda hastaneler yapmaya devam ediyoruz.” dedi.Hastane yolu ile ilgili yaÅŸanan sıkıntıyı dile getiren BaÅŸhekim Vekili Türkeli’ye, Ulupınar, sorunun en kısa sürede çözüme kavuÅŸturulacağını söyledi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır ise ziyarette, İlçede devam eden ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Postane ihalesinin yapılacağını ve Postanenin tekrar şehir merkezine gelerek ekonomik hareketliliğe katkı sağlayacağını ifade eden Çakır, okul yatırımlarının da son sürat devam ettiğini söyledi.

Bir süre önce Zorlu Grup ve Arçelik’e yazdığı mektuplardan da söz eden Çakır, “Bu ÅŸirketlerin ürettikleri malların sacları buradan, Erdemir’den gidiyor, profillerini de araÅŸtırdım Çınar Boru’dan alıyorlar. Ben naçizane bir iÅŸadamı olarak bu iki ÅŸirkete EreÄŸli’ye yatırım yapmaları konusunda birer mektup yazdım. Biz bu konuda giriÅŸimlerimizi sürdüreceÄŸiz. Halk oylaması sürecinden sonra Milletvekillerimizin de desteklerini alarak bu iki ÅŸirketin yönetim kurulu baÅŸkanları ile görüşmek istiyoruz. Zorlu Grup ve Arçelik, burada da üretim yapıp mallarını Türkiye’nin dört bir tarafına ulaÅŸtırabilir. Erdemir, kendine rakip görmediÄŸi alanlarda faaliyet gösteren ÅŸirketlere limanını açıyor. Bu nedenle Erdemir limanını kullanabilirler. En ucuz maliyetli taşımacılık, deniz taşımacılığıdır. Buradan Akdeniz Bölgesi’ne, Ege’ye ve diÄŸer tüm bölgelerimize deniz yoluyla mallarını ulaÅŸtırabilirler. Biz bu iÅŸin peÅŸini bırakmayacağız. Bu ÅŸirketlerin buraya yatırım yapmalarını saÄŸladığımız takdirde, yan sanayileriyle birlikte en az 5 bin kiÅŸiye istihdam kapısı açılacak” dedi.

Milletvekili Ulupınar,  BaÅŸkan Uysal ve EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Çakır ile  beraberindekiler daha sonra poliklinikleri gezerek hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek görüştüler, 16 Nisan’da yapılacak olan ve Anayasada 18 maddenin deÄŸiÅŸmesini öngören halk oylamasından ’Evet’ çıkması yönünde destek istediler.VatandaÅŸların, saÄŸlık baÅŸta olmak üzere kendilerine ilettikleri diÄŸer sorunları da yakından dinleyen Ulupınar ve Çakır, hastanelerin doktor eksikliÄŸinin en kısa süredegiderileceÄŸini ve CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’nde sorunların çok daha kısa sürede çözüme kavuÅŸturulacağını ifade ettiler.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo