Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVDE NE GİYELİM TELAŞI !.

EVDE NE GİYELİM TELAŞI !.

Ereğli`de marketlerden sonra giyim mağazaları önünde de kuyruk başladı.


Ereğli saat 19.00'da başlayacak 17 günlük tam kapanma öncesi hareketli ve yoğun bir gün yaşıyor.                    İlçede bankalar ve  marketlerde sabah saatleri itibari ile yoğunluk başladı. İlçede kuyrukların oluştuğu bir başka nokta da giyim mağazalarının önleri.                                                   

 İlçede bazı giyim mağazann önünde daha mağaza açılmadan kuyruk başladı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın21
gülücük9
şaşkın5
üzgün3
hayran0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Duyarsız vatandaşlar

30 Nisan 2021 - 11:45

Bu kadarı pes hepsine cezayı yazicaksin bak bakalım o zaman millet ne yapıyor akillanmazzzz bizim milletimiz sorsanız para yok nie kapanma oldu insanlar evine ekmk getremicek derler millet herşeyi hak ediyor ölmek için kendilerini tehlikeye atıyorlar işte bide bunlar toplu taşımaya biner işten eve gidenlerinde hakkına girer birtanesi virusluyse olay bitmiştir zaten hepsine yayılır. Allah sizi ıslah etsin cahil topluluğu ..

SerpiL BiLir

30 Nisan 2021 - 11:07

Aynı şehirdeyim ve en sevdiklerimle görüşemiyorum bile, bunun hesabını kim verecek, nedir bu manzarının hali

Sonalp Hamza

30 Nisan 2021 - 10:16

Nerede yetkililer neden biri çıkıp konuyla ilgili bir açıklama yapmıyor ? Bu millet akıllanmaz bodrum Marmaris yıkılıyor mübarek haydi covitini de al tatile

Sonalp hamza

29 Nisan 2021 - 20:25

Cahil zümre si insanlar topluluğundan bir örnek rnBu olay yetkililer nerede oradaki rezaleti hiç bir yetkili görmedimi nerede sosyal mesafe kuralları böyle rezillikleri görmezden gelip bu tür işlemlerine cezayı işlem yapmayan yetkililer sorumludur...fotoğraf kanıtıdır.

Atmaca yüksel

29 Nisan 2021 - 20:18

Bunlara sorsanız mesafeye dikkat ederler kalabalığa girmiyoruz derler .ay ereğlide vakalar çoğalmış derler yazıklar olsun valla .böyle hastalık gidermi

Zuhal AYDIN BAŞ

29 Nisan 2021 - 17:45

HERKES VİRÜS OLACAK BUNDAN SONRA...BU DURUMDA FEÇERMI BU ALLAHAŞKINA..KEYFİ DIŞARDA GEZENE HAKKIM HARAM OLSUN..ALLAH SIZİ KAHRETSIN MÜBAREK GÜNDE..

Ereğli sever

29 Nisan 2021 - 13:13

Bu kadar da olmaz ! rnAllah akıl fikir versin hepsine...

Yorum Yazın

Canlı Radyo