Yemek 7 yıl 4 ay 3 gün 3 dakika önce 2033
2 su bardağı kuru fasulye,
1 yemek kaşığı sıvı yağ,
1 adet soğan,
1 adet büyük domates,
1 yemek kaşığı biber salçası,
1 yemek kaşığı domates salçası,
Tuz,
Sıcak su.
Kuru Fasulye YapılışıKuru fasulyeleri bir gece önceden suyun içinde bekletin (iyice şişmesi için suyun içine karbonat ekleyebilirsiniz.
Düdüklü tencerenin içine soğanı, sıvı yağı koyup kavuralım.
Kavurma işleminin ardından tencereye salçaları ve domatesi ekleyelim. Ve iyice kavuralım.
Sonra yaklaşık 5 su bardağı suyu, tuzu ilave edelim ve karıştıralım.
Ve son olarak kuru fasulyeyi ilave edelim ve karıştıralım.
Düdüklü tencerenin düdüğü indikten sonra Kuru Fasulyeyi yaklaşık 15 dakika daha pişirelim.
Not: Pişirme süresi kuru fasulyenizin cinsine göre değişkenlik gösterebilir.