Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ETKİNLİK ÇOŞKUYLA GEÇTİ!..

ETKİNLİK ÇOŞKUYLA GEÇTİ!..

TED Kdz. EreÄŸli Koleji Vakfı Lisesi tarafından 14-15 Nisanda gerçekleÅŸtirilen “Geleneksel III. Bilime yolculuk laboratuvar etkinliÄŸi” bu sene de baÅŸarıyla ve coÅŸkuyla geçti. Etkinlikle ilgili Ted Koleji açıklama yaptı. Ä°ÅŸte o açıklama;

İlçemiz merkez, belde, köy okulları 8. Sınıflarından öğrencilerin ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte bu sene özel olarak Alaplı ve Akçakoca ortaokullarından da katılım oldu.

Etkinlik saat 08.00’de kahvaltı, saat 09.00’da tüm okulların deneye baÅŸlaması, saat 11.30-13.00 öğle yemeÄŸi arası ÅŸeklinde sürdü ve saat 15.00’de okullara teÅŸekkür belgesi, katılan tüm öğrencilere katılım belgesi ve deney kitabı verilmesiyle sona ermiÅŸtir. Misafir öğrencilere deneyler için gerekli önlük, eldiven, gözlük gibi güvenlik malzemeleri TED Kdz. EreÄŸli Koleji tarafından temin edilmiÅŸtir. Tüm gün misafir öğrencilerin ilgiyle ve zevkle yaptıkları deneylere okulun  10. sınıf öğrencileri rehberlik etmiÅŸtir.

TED Kdz EreÄŸli Koleji bu etkinlikle laboratuvar imkânlarından ilçemiz ve çevre ilçelerin de faydalanmasını saÄŸlamıştır. TED Kdz.EreÄŸli Koleji Vakfı ;  Geleneksel olarak  III. gerçekleÅŸtirilen Bilime Yolculuk etkinliÄŸi için TED Koleji Genel Koordinatörü Abdurrahman Tülüce’yi, etkinliÄŸi gerçekleÅŸtiren TED Koleji Kimya öğretmenleri  Arzu Gül Cengiz’i, Merve Kahveci’yi ,tüm 10. Sınıf öğrencileri  ve katılımcı okulların öğretmen ve öğrencilerini bu baÅŸarılı etkinlikten dolayı tebrik etmiÅŸtir.

Katılan okullar:

Nurdan Ve Ahmet Orhan OÄŸuz Ortaokulu

İsmet İnönü Ortaokulu

Kepez Ä°zmirlioÄŸlu Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Toki Korubaşı Ortaokulu

Turgut Reis Ortaokulu

Kayabaşı Alemdar Ortaokulu

Pestilci Ortaokulu

Gülüç Vesile Dikmen Ortaokulu

Åžehit Madenciler Ortaokulu

Kurtlar Köyü Ortaokulu

Alaplı Kasımlı Ortaokulu

Akçakoca Hamiyet Sevil Ortaokulu

Akçakoca Mustafa Açıkalın Ortaokulu

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo