Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESNAFLA ’İSTİŞARE’ TOPLANTISI

ESNAFLA ’Ä°STÄ°ÅžARE’ TOPLANTISI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çarşı içini yeniden canlandıracak ve çehresini değiştirecek olan düzenleme projesini esnafla paylaşarak görüş ve taleplerini aldı.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, EreÄŸli’ye özgü motifleri de içinde barındıran, çarşı içini yeniden canlandıracak bir çalışma baÅŸlattı.

ESNAFLA ’Ä°STÄ°ÅžARE’ TOPLANTISI

Başkan Uysal, gün içerisinde işyerlerinde ziyaret ettiği çarşı içi esnaflarıyla akşam Belediyede 2 saat süren bir toplantı yaptı.

Önümüzdeki günlerde gruplar halinde devam edecek toplantıların ilkine çarşı esnaflarından yaklaşık 30 kiÅŸilik bir grup katıldı. BaÅŸkan Uysal, Belediyenin alt yapı, zemin ve çevre düzenlemelerini üstleneceÄŸi, içerisinde tek tip tabela, boya, tente, aydınlatma gibi EreÄŸli’ye özgü bir çarşı içi oluÅŸturmak, akÅŸam geç saatlere kadar çarşı içini hareketli tutacak taslak projenin görselini esnafla paylaÅŸtı.

BAÅžKAN UYSAL: BÄ°R YERDEN BAÅžLAMAMIZ GEREKÄ°YOR

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, esnaflara yaptığı açıklamada; “YaÅŸadığınız sıkıntıları, sorunlarınızı biliyorum. Oturup aÄŸlayacak halimiz yok. Artık bir yerden baÅŸlamamız gerekiyor. Bunun için biz bir taslak hazırladık. Bu proje üzerinde görüş ve taleplerinizi de alarak ilerleyeceÄŸiz. Çarşı içi projemiz, bir süre önce Pazar yerinde baÅŸlattığımız ve devam eden modernizasyon projesinin devamı ve kent meydanı projemizle bütünleÅŸmeyi saÄŸlayacak bir çalışmadır. Hem esnafımızın yüzünü güldürmek, hem de EreÄŸli’ye özgü bir çarşı içi oluÅŸturmak istiyoruz. Bunun içinde artık bir yerden baÅŸlamamız gerekiyor. Size sunduÄŸumuz proje taslağına birlikte karar vereceÄŸimiz aydınlatma benzeri bir takım detayları koymadık. Bu yönde sizlerin görüş ve önerilerini tek tek deÄŸerlendirip projeye ekleyeceÄŸiz” dedi.

 

GÖRÜŞ VE İSTEKLERİNİ AKTARDILAR

BaÅŸkan Uysal’a, “Bizi davet edip, sorunlarımızı bizimle çözmek için ve istiÅŸare ettiÄŸiniz için teÅŸekkür ediyoruz. Ä°lk defa belediye esnafın fikirlerini alıyor’ diyen dükkan sahibi ile kiracılardan oluÅŸan çarşı içi esnafları, taslak proje hakkındaki görüşlerini, eksik gördüklerini, yapılmasını istediklerini ve diÄŸer önerilerini BaÅŸkan Uysal’a tek tek ilettiler.

Başkan Uysal, toplantı sonunda birlik ve beraberlik mesajı vererek, daha güzel bir Ereğli için çalıştıklarını söyledi.

ESNAFLA ’Ä°STÄ°ÅžARE’ TOPLANTISI

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo