Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’ESNAFINA SAHİP ÇIK!..’

’ESNAFINA SAHÄ°P ÇIK!..’

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından " AlışveriÅŸlerimizi yerel esnafımızdan yapalım, kapıları hep açık kalsın"  sloganıyla kampanya baÅŸlatıldı.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Muharrem Gelgeç, ’AlışveriÅŸlerimizi yerel esnafımızdan yapalım, kapıları hep açık kalsın’  sloganıyla kampanya baÅŸlattıklarını, kampanya ile ilçedeki küçük ve orta ölçekli esnafı canlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Bu kampanyaya Alaplı halkının  destek vermesi gerektiÄŸini belirten Gelgeç, " Oda olarak ilçemizdeki esnafımıza destek bir kampanya baÅŸlattık. kampanya kapsamında hazırladığımız afiÅŸlerimizi, ilçe merkezi, Mollabey’deki  esnaflarımızın camına astık. için buradan vatandaÅŸlarımıza sesleniyorum. Her gün selamlaÅŸtığınız, veresiye alışveriÅŸ yaptığınız, kimi zaman anahtarını, kimin zaman çocuÄŸunu teslim ettiÄŸiniz, zaman zaman borç istediÄŸiniz, yerel esnafımızın yokluÄŸunu duymamak için ÅŸimdi sıra sizde, Küçük esnafına sahip çık, paramız ÅŸehirde kalsın, kaderini ve yaÅŸantısını Alaplı’ya baÄŸlamış, Alaplı’da yaÅŸayan üzerimde yok, sonra versem dediÄŸin, iyi ve kötü günde beraber olduÄŸun esnafına sahip çık" dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo