Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ESNAFA GİTTİLER...

ESNAFA GÄ°TTÄ°LER...

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMÄ°S) Genel BaÅŸkanı Ahmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü’nün özelleÅŸtirileceÄŸi iddiasıyla ilgili 30 Haziran’da gerçekleÅŸtirecekleri eylem için esnaflardan destek istedi.

Demirci, yönetim kurulu üyeleri ve madenciler ellerinde bildiri ve baretlerle kentteki esnaf ile vatandaÅŸları dolaÅŸarak kurumun özelleÅŸtirilmemesi için destek talebinde bulundu. 

Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, TTK’ya ait maden ocaklarının özelleÅŸtirilmesinin veya kapatılmasıyla ilgili uzun süredir söylemlerin olduÄŸunu söyledi. 

Kurumun kapatılmaması ve özelleÅŸmemesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Demirci, "Bugün halkımızla, esnafımızla, ÅŸoförümüzle işçimizle, basınımızla olduÄŸumuzu kanıtlamak için broşür dağıtıyoruz. Bu süreci inÅŸallah en güzel ÅŸekilde 30 Haziran’da Madenci Anıtı önünde yapacağımız basın açıklamasıyla duyuracağız. Biz TTK’nın özelleÅŸmemesi için elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceÄŸiz. Bu konuda işçi arkadaÅŸlarımızda çok kararlılar. Allah yardımcımız olsun." diye konuÅŸtu. 

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo